Darıca’nın ‘Afet Koordinasyon Merkezi’ olacak!

Darıca 27.05.2024 - 14:32, Güncelleme: 27.05.2024 - 14:32
 

Darıca’nın ‘Afet Koordinasyon Merkezi’ olacak!

BAŞKAN BIYIK, HER İHTİMALİ DÜŞÜNÜYOR

Darıca’ya sayısız eser kazandırarak ilçenin çehresini değiştirecek projelere imza atan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Hizmet Kompleksi’ni ziyaret ederek, çalışmaları devam eden Sosyal Market ve Afet Koordinasyon Merkezi ile ilgili incelemelerde bulundu. Darıca için canla başla çalışan, ikinci hizmet dönemine de hızlı bir giriş yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Nenehatun Mahallesi’nde bulunan Darıca Hizmet Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile ilçeye değer katacak olan içerisinde birçok farklı birimin yer aldığı Darıca Hizmet Kompleksi’nde, Sosyal Market ve Afet Koordinasyon Merkezi ile ilgili incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kompleksin, içerisinde barındırdığı aşevi, tam donanımlı kütüphanesi ve konferans salonuyla tam bir yaşam kompleksi olacağının altını çizen Başkan Bıyık, toplumun her alanına hitap edecek nitelikte çalışmalar yaptıklarını ifade etti. BIYIK: AŞEVİNDE 365 GÜN SICAK YEMEK ÇIKACAK Darıca Hizmet Kompleksi hakkında bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Nenehatun Mahallesi’nde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 3 bin 615 metrekare olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin içerisinde Taziye evi, aş evi, Engellilere yönelik hizmet verecek Engelliler Sosyal Faaliyet Merkezi, Kızılay Hizmet Binası, ihtiyaç sahipleri için sosyal market, kurs ve seminer odaları ile eğitim salonları yer alacak. Hayatın birçok alanı ile vatandaşlarımıza dokunacak olan Gebze Ticaret Odası Vakfı Darıca Hizmet Kompleksi, adeta bir yaşam merkezi olarak da hizmet verecek. Aşevinde 365 gün sıcak yemek çıkacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Darıca için canla başla çalışarak hizmet üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
BAŞKAN BIYIK, HER İHTİMALİ DÜŞÜNÜYOR
Darıca’ya sayısız eser kazandırarak ilçenin çehresini değiştirecek projelere imza atan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Hizmet Kompleksi’ni ziyaret ederek, çalışmaları devam eden Sosyal Market ve Afet Koordinasyon Merkezi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Darıca için canla başla çalışan, ikinci hizmet dönemine de hızlı bir giriş yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Nenehatun Mahallesi’nde bulunan Darıca Hizmet Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile ilçeye değer katacak olan içerisinde birçok farklı birimin yer aldığı Darıca Hizmet Kompleksi’nde, Sosyal Market ve Afet Koordinasyon Merkezi ile ilgili incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kompleksin, içerisinde barındırdığı aşevi, tam donanımlı kütüphanesi ve konferans salonuyla tam bir yaşam kompleksi olacağının altını çizen Başkan Bıyık, toplumun her alanına hitap edecek nitelikte çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

BIYIK: AŞEVİNDE 365 GÜN SICAK YEMEK ÇIKACAK

Darıca Hizmet Kompleksi hakkında bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Nenehatun Mahallesi’nde inşa edilen ve toplam inşaat alanı 3 bin 615 metrekare olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin içerisinde Taziye evi, aş evi, Engellilere yönelik hizmet verecek Engelliler Sosyal Faaliyet Merkezi, Kızılay Hizmet Binası, ihtiyaç sahipleri için sosyal market, kurs ve seminer odaları ile eğitim salonları yer alacak. Hayatın birçok alanı ile vatandaşlarımıza dokunacak olan Gebze Ticaret Odası Vakfı Darıca Hizmet Kompleksi, adeta bir yaşam merkezi olarak da hizmet verecek. Aşevinde 365 gün sıcak yemek çıkacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Darıca için canla başla çalışarak hizmet üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.