Kocaeli'deki 'Masal Evi' en iyi örnek seçildi

Kocaeli 28.05.2024 - 12:29, Güncelleme: 28.05.2024 - 12:29
 

Kocaeli'deki 'Masal Evi' en iyi örnek seçildi

Kocaeli'deki Anaokulunda açılan Masal Evi en iyi örnek seçildi

Konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada;  Millî Eğitim Bakanlığının “Türk Millî Eğitiminin Genel ve Özel Amaçları” doğrultusunda öğrencilerin kişisel gelişimlerinin sağlanması, edindikleri bilgi ve beceriler ile topluma faydalı bireyler olmaları hedeflenmektedir. Bu doğrultuda öğrencilerin gerek okul içinde gerekse okul dışında millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazanmasına yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile toplum hizmeti çalışmalarına yer verilmesi önem arz etmektedir. Bu kapsamda, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce eğitim öğretim faaliyetlerine iyi örnek teşkil edebilecek ve farkındalık oluşturabilecek etkinlikler okullarımızda yoğun bir şekilde uygulanmaktadır. Kocaeli Başiskele Pakize Şirin Şen Kızılay Anaokulunda çocukların büyülü bir atmosfere tanık olduğu yenilikçi, şirin öğrenme ortamlarına örnek olarak açılan, etkileşimli kitap okuma örneklerinin sergilendiği, kitap inceleme çalışmalarının yapıldığı, her mevsim kullanılmasına olanak sağlanan “Masal Evi” açıldı Kocaeli Başiskele Pakize Şirin Şen Kızılay Anaokulunda açılan “Masal Ev” Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Tarafından “Temel Eğitimde İyi Örnek” olarak seçildi.
Kocaeli'deki Anaokulunda açılan Masal Evi en iyi örnek seçildi

Konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada;  Millî Eğitim Bakanlığının “Türk Millî Eğitiminin Genel ve Özel Amaçları” doğrultusunda öğrencilerin kişisel gelişimlerinin sağlanması, edindikleri bilgi ve beceriler ile topluma faydalı bireyler olmaları hedeflenmektedir. Bu doğrultuda öğrencilerin gerek okul içinde gerekse okul dışında millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazanmasına yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile toplum hizmeti çalışmalarına yer verilmesi önem arz etmektedir.

Bu kapsamda, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce eğitim öğretim faaliyetlerine iyi örnek teşkil edebilecek ve farkındalık oluşturabilecek etkinlikler okullarımızda yoğun bir şekilde uygulanmaktadır. Kocaeli Başiskele Pakize Şirin Şen Kızılay Anaokulunda çocukların büyülü bir atmosfere tanık olduğu yenilikçi, şirin öğrenme ortamlarına örnek olarak açılan, etkileşimli kitap okuma örneklerinin sergilendiği, kitap inceleme çalışmalarının yapıldığı, her mevsim kullanılmasına olanak sağlanan “Masal Evi” açıldı
Kocaeli Başiskele Pakize Şirin Şen Kızılay Anaokulunda açılan “Masal Ev” Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Tarafından “Temel Eğitimde İyi Örnek” olarak seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.