Öğretmene yapılan saldırının ardından valilikten açıklama

Gündem 28.05.2024 - 15:35, Güncelleme: 28.05.2024 - 15:35
 

Öğretmene yapılan saldırının ardından valilikten açıklama

Kocaeli’nin Darıca'da ilçesinde yaşanan olayda, veliler herkesin gözü önünde öğretmene saldırdı. Öğretmene yapılan saldırının ardından Kocaeli Valiliği olaya ilişkin basın açıklamasında bulundu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu'nda öğrenciler arasında çıkan kavga sonrasında çocuğuna saldıran öğrenciyi bulmak için okulu basan  bir veli, öğretmene saldırdı. Öğretmene yapılan saldırı kentte büyük bir yankı uyandırdı. Yaşanan bu skandalın ardından durum ile ilgili Kocaeli Valiliği kamuoyuna basın açıklamasında bulundu. Valiliğin yapmış olduğu açıklamada şu ifadeler yer aldı;  "Darıca ilçemiz Kazım Karabekir Mahallesi Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda bugün meydana gelen kasten yaralama olayıyla ilgili yapılan incelemeler neticesinde; 27.05 2024 günü iki öğrenci arasında meydana gelen kavga nedeniyle bu öğrencilerden birisinin velisi olan M.A. isimli şahsın bugün (28.05.2024) saat:09.00 sıralarında okula gelerek okul öğretmeni B.L. ile tartıştığı, arbede yaşandığı ve daha sonra okuldan ayrıldığının öğrenilmesi üzerine güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren M.A. ile birlikte S.A. ve İ.A. isimli şahıslar yakalanmış olup, konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır. Bahse konu olay bütün yönleriyle incelenmektedir. Öğretmenimize ve Milli Eğitim Camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şiddetin her türlüsüne karşı sıfır töleransla mücadelede kararlı olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz."  
Kocaeli’nin Darıca'da ilçesinde yaşanan olayda, veliler herkesin gözü önünde öğretmene saldırdı. Öğretmene yapılan saldırının ardından Kocaeli Valiliği olaya ilişkin basın açıklamasında bulundu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu'nda öğrenciler arasında çıkan kavga sonrasında çocuğuna saldıran öğrenciyi bulmak için okulu basan  bir veli, öğretmene saldırdı. Öğretmene yapılan saldırı kentte büyük bir yankı uyandırdı. Yaşanan bu skandalın ardından durum ile ilgili Kocaeli Valiliği kamuoyuna basın açıklamasında bulundu.

Valiliğin yapmış olduğu açıklamada şu ifadeler yer aldı; 

"Darıca ilçemiz Kazım Karabekir Mahallesi Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda bugün meydana gelen kasten yaralama olayıyla ilgili yapılan incelemeler neticesinde; 27.05 2024 günü iki öğrenci arasında meydana gelen kavga nedeniyle bu öğrencilerden birisinin velisi olan M.A. isimli şahsın bugün (28.05.2024) saat:09.00 sıralarında okula gelerek okul öğretmeni B.L. ile tartıştığı, arbede yaşandığı ve daha sonra okuldan ayrıldığının öğrenilmesi üzerine güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren M.A. ile birlikte S.A. ve İ.A. isimli şahıslar yakalanmış olup, konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır. Bahse konu olay bütün yönleriyle incelenmektedir. Öğretmenimize ve Milli Eğitim Camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şiddetin her türlüsüne karşı sıfır töleransla mücadelede kararlı olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.