Murat Hürriyet Fransa'dan ödülle döndü

Kocaeli 28.05.2024 - 17:30, Güncelleme: 28.05.2024 - 17:30
 

Murat Hürriyet Fransa'dan ödülle döndü

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet, Fransa’dan ödülle döndü

1949 yılında Fransa’nın Nice kentinde kurulan Dünya Folklor Birliği (IGF) 'nin bu yıl 18 Mayıs tarihinde Fransa’nın Marsilya şehrinde yapılan " altın yıldız " prömiyer galasında folklor Oskarları sahiplerini buldu. FRANSA'DA İSTİKLAL MARŞI'NI OKUTTU Marsilya Kültür Merkezinde yapılan Dünya Folklor Oskarlarından birini de Türkiye’den Murat Hürriyet alırken, Fransa’da İstiklal Marşı’mızı okutarak Türkiye’nin gururu oldu. IGF Yönetim Kurulu üyesi olan Hürriyet, bu ödülü Dünya üzerinde 52 ülkenin festival programlarını planlayıp bu sayede çeşitli ülkelerde Türkiye’yi temsil etmiş, aynı zamanda pandemi zamanında yapılan karavan şarkı yarışmalarında Türkiye adına önemli başarı elde etti. FATMA KAPLAN HÜRRİYET İLE KATILDI Murat Hürriyet, ödül törenine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürrriyet ile birlikte katılırken, ödül töreni sonunda IGF’nin 75.yıl dönümü dolayısıyla IGF üyelerine plaket verildi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet, Fransa’dan ödülle döndü

1949 yılında Fransa’nın Nice kentinde kurulan Dünya Folklor Birliği (IGF) 'nin bu yıl 18 Mayıs tarihinde Fransa’nın Marsilya şehrinde yapılan " altın yıldız " prömiyer galasında folklor Oskarları sahiplerini buldu.

FRANSA'DA İSTİKLAL MARŞI'NI OKUTTU

Marsilya Kültür Merkezinde yapılan Dünya Folklor Oskarlarından birini de Türkiye’den Murat Hürriyet alırken, Fransa’da İstiklal Marşı’mızı okutarak Türkiye’nin gururu oldu. IGF Yönetim Kurulu üyesi olan Hürriyet, bu ödülü Dünya üzerinde 52 ülkenin festival programlarını planlayıp bu sayede çeşitli ülkelerde Türkiye’yi temsil etmiş, aynı zamanda pandemi zamanında yapılan karavan şarkı yarışmalarında Türkiye adına önemli başarı elde etti.

FATMA KAPLAN HÜRRİYET İLE KATILDI

Murat Hürriyet, ödül törenine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürrriyet ile birlikte katılırken, ödül töreni sonunda IGF’nin 75.yıl dönümü dolayısıyla IGF üyelerine plaket verildi.

Murat Hürriyet Fransa'dan ödülle döndü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.