Kocaelispor’un rakipleri kim olacak?

Spor 29.05.2024 - 16:27, Güncelleme: 29.05.2024 - 16:27
 

Kocaelispor’un rakipleri kim olacak?

Önümüzdeki sezon da Trendyol 1.Lig'de mücadele edecek Kocaelispor'un son rakipleri yarın ve Pazar günü oynanacak Süper Lig’e ve Trendyol 1.Lig’e yükselme play-off maçlarının ardından belli olacak

Yarın Sakaryaspor ile Bodrumspor, saat 20.00'de Adana Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Kazanan ekip Süper Lig'e yükselirken, kaybeden ekip Kocaelispor'un rakibi olacak. Trendyol 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği TFF 2. Lig Play-Off Final müsabakası, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. 1461 Trabzon FK ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 20.00'de kozlarını paylaşacak.   YARIN SAAT 20.00’DE ADANA STADYUMU’NDA Gelecek sezonda da Trendyol 1.Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Kocaelispor'un, Süper Lig’den gelen rakipleri, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, Pendikspor ve son hafta aldığı mağlubiyet ile küme düşen Ankaragücü olmuştu. Ligdeki son iki rakibimiz ise yarın ve Pazar günü oynanacak play-off maçları sonrası netleşecek.  İlk olarak Sakaryaspor ile Bodrumspor, Adana Stadyum'unda yarın saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden yapılacak müsabakada beraberlik durumunda uzatmalara gidilecek. Eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları sonrası Süper Lig’e çıkan takım belli olacak.   BODRUM ÇORUM'U ELEDİ, SAKARYA BEKLEDİ Süper Lig’e yükselmek isteyen Sakaryaspor ve Bodrumspor yarın ki finalde kozlarını paylaşacak. Normal sezonu 3.sırada tamamlayarak doğrudan final oynama hakkı kazanan Sakaryaspor, Bodrumspor'a nazaran daha az efor sarf ederek buraya geldi. Bodrumspor ise temsilcimiz Kocaelispor'u da eleyen Çorum FK'yı kıran kırana bir mücadelenin ardından penaltılarla geçerek, adını finale yazdırmayı başardı.   1461 TRABZON, IĞDIR FK İLE SİVAS’TA KARŞILACAK Trendyol 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği TFF 2. Lig Play-Off Final müsabakası Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. 1461 Trabzon FK ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü arasında sonucu heyecanla beklenen mücadele 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 20.00'de başlayacak. Kazanan ekip 1.lige yükselerek, Kocaelispor’un son rakibi olacak.   4 TAKIM DÜŞTÜ, 3 TAKIM ÇIKACAK Türkiye Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki sezon için aldığı karar doğrultusunda Süper Lig'den 4 takım bir alt lige düşerken, 3 takım Süper Lig'e yükselecek. Böylece gelecek sezon Süper Lig'deki takım sayısı 20'den 19'a düşecek. Bir sonra ki yıl ise bu sayı 18'e düşürülecek.
Önümüzdeki sezon da Trendyol 1.Lig'de mücadele edecek Kocaelispor'un son rakipleri yarın ve Pazar günü oynanacak Süper Lig’e ve Trendyol 1.Lig’e yükselme play-off maçlarının ardından belli olacak

Yarın Sakaryaspor ile Bodrumspor, saat 20.00'de Adana Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Kazanan ekip Süper Lig'e yükselirken, kaybeden ekip Kocaelispor'un rakibi olacak. Trendyol 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği TFF 2. Lig Play-Off Final müsabakası, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. 1461 Trabzon FK ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 20.00'de kozlarını paylaşacak.

 

YARIN SAAT 20.00’DE ADANA STADYUMU’NDA

Gelecek sezonda da Trendyol 1.Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Kocaelispor'un, Süper Lig’den gelen rakipleri, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, Pendikspor ve son hafta aldığı mağlubiyet ile küme düşen Ankaragücü olmuştu. Ligdeki son iki rakibimiz ise yarın ve Pazar günü oynanacak play-off maçları sonrası netleşecek.  İlk olarak Sakaryaspor ile Bodrumspor, Adana Stadyum'unda yarın saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden yapılacak müsabakada beraberlik durumunda uzatmalara gidilecek. Eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları sonrası Süper Lig’e çıkan takım belli olacak.

 

BODRUM ÇORUM'U ELEDİ, SAKARYA BEKLEDİ

Süper Lig’e yükselmek isteyen Sakaryaspor ve Bodrumspor yarın ki finalde kozlarını paylaşacak. Normal sezonu 3.sırada tamamlayarak doğrudan final oynama hakkı kazanan Sakaryaspor, Bodrumspor'a nazaran daha az efor sarf ederek buraya geldi. Bodrumspor ise temsilcimiz Kocaelispor'u da eleyen Çorum FK'yı kıran kırana bir mücadelenin ardından penaltılarla geçerek, adını finale yazdırmayı başardı.

 

1461 TRABZON, IĞDIR FK İLE SİVAS’TA KARŞILACAK

Trendyol 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği TFF 2. Lig Play-Off Final müsabakası Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. 1461 Trabzon FK ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü arasında sonucu heyecanla beklenen mücadele 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 20.00'de başlayacak. Kazanan ekip 1.lige yükselerek, Kocaelispor’un son rakibi olacak.

 

4 TAKIM DÜŞTÜ, 3 TAKIM ÇIKACAK

Türkiye Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki sezon için aldığı karar doğrultusunda Süper Lig'den 4 takım bir alt lige düşerken, 3 takım Süper Lig'e yükselecek. Böylece gelecek sezon Süper Lig'deki takım sayısı 20'den 19'a düşecek. Bir sonra ki yıl ise bu sayı 18'e düşürülecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.