KAI STK'larından Başkan Büyükakın’a Ziyaret

Kocaeli 30.05.2024 - 13:30, Güncelleme: 30.05.2024 - 13:30
 

KAI STK'larından Başkan Büyükakın’a Ziyaret

Kocaeli – Kars, Ardahan ve Iğdır illerinin sivil toplum örgütleri başkanları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı İsa Bozkurt, Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Marmara Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Burak Kaya, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alper Alyılmaz, Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik, Kars Akbaba Çerme Derneği Başkanı Harun Bozkurt, Kars Ortagedikliler Derneği Başkanı Ömer Ülker, Gebze Karslılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Baytar ve Ardahan Ortageçit Derneği Başkanı Güven Dede’nin katıldığı ziyarette, Başkan Büyükakın’a yeni görevinde başarılar dilendi. Başkan Büyükakın, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirperverliği ve samimi ilgisiyle dikkat çekti. Kars, Ardahan ve Iğdır illerinin sivil toplum örgütleri başkanları da Başkan Büyükakın’a gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı İsa Bozkurt, "Kıymetli başkanımıza ilgi, alaka ve misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" dedi. Heyet, Başkan Büyükakın’a çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.
Kocaeli – Kars, Ardahan ve Iğdır illerinin sivil toplum örgütleri başkanları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı İsa Bozkurt, Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Marmara Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Burak Kaya, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alper Alyılmaz, Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik, Kars Akbaba Çerme Derneği Başkanı Harun Bozkurt, Kars Ortagedikliler Derneği Başkanı Ömer Ülker, Gebze Karslılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Baytar ve Ardahan Ortageçit Derneği Başkanı Güven Dede’nin katıldığı ziyarette, Başkan Büyükakın’a yeni görevinde başarılar dilendi.

Başkan Büyükakın, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirperverliği ve samimi ilgisiyle dikkat çekti. Kars, Ardahan ve Iğdır illerinin sivil toplum örgütleri başkanları da Başkan Büyükakın’a gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı İsa Bozkurt, "Kıymetli başkanımıza ilgi, alaka ve misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

Heyet, Başkan Büyükakın’a çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.