Ak Parti’nin Kızılcahamam kampına Kocaeli’den 14 isim katılacak

Kocaeli 31.05.2024 - 15:07, Güncelleme: 31.05.2024 - 15:07
 

Ak Parti’nin Kızılcahamam kampına Kocaeli’den 14 isim katılacak

AK Parti’nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı hafta sonu Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek. Kocaeli’den 14 ismin katılacağı programda 31 Mart seçimleri başta olmak üzere kongre sürecine ilişkin önemli değerlendirmeler yapılacak

AK Parti'nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 1-2 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak kampta, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının yanı sıra partide kapsamlı bir değişimin yaşanacağı olağan kongre sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılacak.  Sokak hayvanları düzenlemesinden, ekonomik tabloya, iç ve dış güvenlikten yeni yargı paketine kadar kamu oyunun gündemindeki pek çok konu ele alınacak olan kampa Kocaeli’den 14 kişi katılacak.   KOCAELİ’DEN 14 İSİM Kocaeli’den kampa katılacak isimler; milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan, MKYK üyesi İlyas Şeker, Merkez Disiplin Kurulu üyesi Halit Çokan, MKYK yedek üyeleri Mehmet Ali Okur, Serpil Yılmaz ve Davut Şiviloğlu.   TASARRUF TEDBİRLERİ Bakanların kendi alanlarıyla ilgili sunumlar yapacağı kampa, tasarruf tedbirleri kapsamında milletvekillerinden aileleri ve danışmanları olmadan yalnız gelmeleri istendi. Karar kapsamında sadece MYK üyeleri ve bakanlara birer personelin refakat etmesine izin verildiği öğrenildi.
AK Parti’nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı hafta sonu Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek. Kocaeli’den 14 ismin katılacağı programda 31 Mart seçimleri başta olmak üzere kongre sürecine ilişkin önemli değerlendirmeler yapılacak

AK Parti'nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 1-2 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak kampta, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının yanı sıra partide kapsamlı bir değişimin yaşanacağı olağan kongre sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılacak.  Sokak hayvanları düzenlemesinden, ekonomik tabloya, iç ve dış güvenlikten yeni yargı paketine kadar kamu oyunun gündemindeki pek çok konu ele alınacak olan kampa Kocaeli’den 14 kişi katılacak.

 

KOCAELİ’DEN 14 İSİM

Kocaeli’den kampa katılacak isimler; milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan, MKYK üyesi İlyas Şeker, Merkez Disiplin Kurulu üyesi Halit Çokan, MKYK yedek üyeleri Mehmet Ali Okur, Serpil Yılmaz ve Davut Şiviloğlu.

 

TASARRUF TEDBİRLERİ

Bakanların kendi alanlarıyla ilgili sunumlar yapacağı kampa, tasarruf tedbirleri kapsamında milletvekillerinden aileleri ve danışmanları olmadan yalnız gelmeleri istendi. Karar kapsamında sadece MYK üyeleri ve bakanlara birer personelin refakat etmesine izin verildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.