Ulaş Yıldız, başkan adaylığı için kararını açıkladı

Spor 31.05.2024 - 15:19, Güncelleme: 31.05.2024 - 15:19
 

Ulaş Yıldız, başkan adaylığı için kararını açıkladı

Kocaelispor’da başkan adaylığı konuşulan Ulaş Yıldız, kararını resmen duyurdu.

Kocaelispor Başkan adaylığı için adı geçen Ulaş Yıldız, resmi kararını duyurarak aday olmadığını açıkladı. İşte Ulaş Yıldız’ın yaptığı o açıklama: "Değerli Kocaelispor Camiamıza. Sezon başında büyük umutlarla yüksek bütçeli transferler ile takımımız sezona başlamış idi. Ancak camianın beklentisine uygun sonuçlar alınmaması üzerine Başkan istifa etmek zorunda kalmıştı. Tüzük gereği olağanüstü genel kurula gitme kararı ardından, Başkan adaylığı ile ilgili çalışmalarıma başladım, bu arada devam eden lig maalesef başarısızlıkla sonuçlandı. Bu süreçte başkanlığa vekalet eden mevcut Başkan vekili yapılacak genel kurulda aday olduğunu açıkladı. Bununla beraberinde; -Önümüzdeki sezon kulübümüzü kesinlikle süper lige çıkartacağını iddia etmesi. -Kongre öncesi teknik Direktör ile 1,5 yıllık anlaşma yapmış olması, -Kendisinin ve oluşturacağı yönetim kurulu üyelerinin belirlenen bütçeye ciddi katkı sağlayacağını ifade etmesinden hareketle; Bu iddialarda bulunan başkan adayına verilen destekleri de göz önüne alarak kulübümüzün menfaatini ön planda tutarak aday olmama kararına vardım. Camiamızın bize ihtiyaç duyması halinde her daim maddi manevi ve vizyon projelerimiz ile göreve hazır olduğumuzu bilmenizi isterim."
Kocaelispor’da başkan adaylığı konuşulan Ulaş Yıldız, kararını resmen duyurdu.

Kocaelispor Başkan adaylığı için adı geçen Ulaş Yıldız, resmi kararını duyurarak aday olmadığını açıkladı.

İşte Ulaş Yıldız’ın yaptığı o açıklama:

"Değerli Kocaelispor Camiamıza. Sezon başında büyük umutlarla yüksek bütçeli transferler ile takımımız sezona başlamış idi. Ancak camianın beklentisine uygun sonuçlar alınmaması üzerine Başkan istifa etmek zorunda kalmıştı. Tüzük gereği olağanüstü genel kurula gitme kararı ardından, Başkan adaylığı ile ilgili çalışmalarıma başladım, bu arada devam eden lig maalesef başarısızlıkla sonuçlandı. Bu süreçte başkanlığa vekalet eden mevcut Başkan vekili yapılacak genel kurulda aday olduğunu açıkladı.

Bununla beraberinde;

-Önümüzdeki sezon kulübümüzü kesinlikle süper lige çıkartacağını iddia etmesi.

-Kongre öncesi teknik Direktör ile 1,5 yıllık anlaşma yapmış olması,

-Kendisinin ve oluşturacağı yönetim kurulu üyelerinin belirlenen bütçeye ciddi katkı sağlayacağını ifade etmesinden hareketle;

Bu iddialarda bulunan başkan adayına verilen destekleri de göz önüne alarak kulübümüzün menfaatini ön planda tutarak aday olmama kararına vardım.

Camiamızın bize ihtiyaç duyması halinde her daim maddi manevi ve vizyon projelerimiz ile göreve hazır olduğumuzu bilmenizi isterim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.