Park ınn

Ahmet Oğuz Kocaelispor'da

Spor 19.06.2024 - 11:29, Güncelleme: 19.06.2024 - 11:29
 

Ahmet Oğuz Kocaelispor'da

Kocaelispor yeni sezon öncesi ilk transferini açıkladı. Yeşil siyahlı ekip 31 yaşındaki sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz'u renklerine bağladı

Kocaelispor yeni sezon planlaması kapsamında ilk transferini yaptı. Temsilcimiz sözleşmesi sona eren deneyimli isim Ahmet Oğuz ile her konuda anlaşma sağlandı. Tecrübeli sağ bek oyuncusu Konyaspor’da 31 maça çıkarken 1 gol atıp 1 de asist yapmıştı. Kocaelispor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Ahmet Oğuz arasında 1 Temmuz 2024 tarihinde başlamak üzere 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır" ifadeleri kullanıldı.
Kocaelispor yeni sezon öncesi ilk transferini açıkladı. Yeşil siyahlı ekip 31 yaşındaki sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz'u renklerine bağladı

Kocaelispor yeni sezon planlaması kapsamında ilk transferini yaptı. Temsilcimiz sözleşmesi sona eren deneyimli isim Ahmet Oğuz ile her konuda anlaşma sağlandı. Tecrübeli sağ bek oyuncusu Konyaspor’da 31 maça çıkarken 1 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

Kocaelispor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Ahmet Oğuz arasında 1 Temmuz 2024 tarihinde başlamak üzere 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.