Yangında 8 kişi hayatını kaybetti

Gündem 21.06.2024 - 14:01, Güncelleme: 21.06.2024 - 14:01
 

Yangında 8 kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınında 8 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınında, 8 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi ise yaralandı. Sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları da tamamlandı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Mardin Mazıdağı ile Diyarbakır Çınar ilçeleri arasında başlayan yangında 24 yurttaşımız yaralanmış, 8 yurttaşımız yaşamını yitirmiştir.  Yaralanan 8 yurttaşımız Çınar Devlet Hastanesi, 9 yurttaşımız Diyarbakir Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi, 7 yurttaşımız ise Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Yaşamını yitiren 8 yurttaşımız ise Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir."  
Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınında 8 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangınında, 8 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi ise yaralandı. Sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları da tamamlandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Mardin Mazıdağı ile Diyarbakır Çınar ilçeleri arasında başlayan yangında 24 yurttaşımız yaralanmış, 8 yurttaşımız yaşamını yitirmiştir. 


Yaralanan 8 yurttaşımız Çınar Devlet Hastanesi, 9 yurttaşımız Diyarbakir Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi, 7 yurttaşımız ise Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Yaşamını yitiren 8 yurttaşımız ise Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.