19 yaşındaki genç kaza kurbanı oldu

Asayiş 26.06.2024 - 09:01, Güncelleme: 26.06.2024 - 11:15
 

19 yaşındaki genç kaza kurbanı oldu

Kartepe'de ikamet eden Umut Barış Gün İstanbul’da motosikleti ile geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti

Kartepe Köseköy’de ikamet eden Umut Barış Gün  İstanbul’da motosikleti ile kaza yaptı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Gün, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 19 yaşındaki gencin acı ölümü sevenlerini yasa boğdu. Barış Gün’ün cenazesi yarın( 26 Haziran) İstasyon Park Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’na defnedilecek. HEDEF Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 
Kartepe'de ikamet eden Umut Barış Gün İstanbul’da motosikleti ile geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti

Kartepe Köseköy’de ikamet eden Umut Barış Gün  İstanbul’da motosikleti ile kaza yaptı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Gün, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 19 yaşındaki gencin acı ölümü sevenlerini yasa boğdu. Barış Gün’ün cenazesi yarın( 26 Haziran) İstasyon Park Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’na defnedilecek.

HEDEF Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.