Kara yollarında durum

Gündem 27.06.2024 - 11:21, Güncelleme: 27.06.2024 - 11:21
 

Kara yollarında durum

Kara yollarında süren yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları arasındaki 7-8. kilometrelerde yapılan onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönünde emniyet şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır. Samsun-Ankara yolunun 57-64. kilometrelerinde süren üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam etmektedir. Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle her iki yönde şerit daraltma ve aktarma uygulanarak, ulaşım iki şeritten kontrollü şekilde sürdürülmektedir. Keşan-Gelibolu-Eceabat yolunun 57-60. kilometrelerinde ve Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Karacasu-Tavas yolunun 1-6. kilometrelerinde alt geçit köprüsündeki yapım çalışmaları sebebiyle şerit daraltması uygulanarak, ulaşım diğer şeritlerden verilmektedir. Altınoluk-Edremit yolunun 18-19. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Edremit yönünde tek şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü şekilde sağlanmaktadır. Korkuteli-Elmalı yolunun 28. kilometresindeki patlatmalı kazı çalışması nedeniyle 10.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak devam edecektir. Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometrelerindeki (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde sağlanmaktadır. Trabzon-Rize yolunun 33. kilometresinde (Sürmene şehir geçişi) süren yaya üst geçidi yapım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sürdürülmektedir.
Kara yollarında süren yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları arasındaki 7-8. kilometrelerde yapılan onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönünde emniyet şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Samsun-Ankara yolunun 57-64. kilometrelerinde süren üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam etmektedir.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle her iki yönde şerit daraltma ve aktarma uygulanarak, ulaşım iki şeritten kontrollü şekilde sürdürülmektedir.

Keşan-Gelibolu-Eceabat yolunun 57-60. kilometrelerinde ve Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Karacasu-Tavas yolunun 1-6. kilometrelerinde alt geçit köprüsündeki yapım çalışmaları sebebiyle şerit daraltması uygulanarak, ulaşım diğer şeritlerden verilmektedir.

Altınoluk-Edremit yolunun 18-19. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Edremit yönünde tek şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü şekilde sağlanmaktadır.

Korkuteli-Elmalı yolunun 28. kilometresindeki patlatmalı kazı çalışması nedeniyle 10.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak devam edecektir.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometrelerindeki (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde sağlanmaktadır.

Trabzon-Rize yolunun 33. kilometresinde (Sürmene şehir geçişi) süren yaya üst geçidi yapım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sürdürülmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.