Karasu "Bu ülkenin vatandaşları bunu hak etmiyor"

Gündem 27.06.2024 - 13:00, Güncelleme: 27.06.2024 - 13:00
 

Karasu "Bu ülkenin vatandaşları bunu hak etmiyor"

Basın mensupları ile bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, “Asgari ücrete bir zam yapılmayacağı açıklandı. Bu ülkenin vatandaşları bunu hak etmiyor.” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli örgütleri, pazar günü Genel Başkan Özgür Özel'in katılımıyla Gebze'de gerçekleştirilecek olan 'Emek Mitingi' öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Dün kalabalık bir heyetle sendikaları ziyaret ederek mitinge davet eden CHP, bugün de basın mensupları ile buluştu. Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde (KYÖD) gerçekleştirilen basın toplantısın CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İl Başkanvekili Batuhan Bayındır ile parti yöneticileri katıldı.   “EMEK MERKEZİ” Programda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, mitingin önemini vurgulayarak “Dün İzmit’te ve Gebze’de ziyaretlerde bulunduk. Sendikalarımızı ve vatandaşlarımız mitinge davet ettik. Miting saatine kadar çalışmalara devam edeceğiz. Kocaeli sanayinin lokomotifi ve emek merkezi. 1 milyonun üzerinde çalışan emekçi mevcut. Emekçilerimiz uğradığı adaletsizliğe ses verecek. Ekonomimiz çıkmaza doğru gidiyor. Halkımız zor günler geçiriyor. 31 Mart’ta 47 yıl sonra birinci parti olduk. Düzenlediğimiz mitinglerle halkın sesi olduk. Şimdi de geçinemiyoruz diyenlerin sesini duyuracağız. Geçinemeyen tüm kesimleri mitingimize davet ediyoruz.     ‘BUNU HAK ETMİYOR’ En düşük kiranın 15 bin lira olduğu bir şehirde ve ülkede 17 bin lira asgari ücrete çalışıyor insanlarımız. Asgari ücrete bir zam yapılmayacağı açıklandı. Bu ülkenin vatandaşları bunu hak etmiyor. Emeklilerimize de zam yansıtılmayacak. 10 bin lira maaş almaya ne yazık ki devam edecekler. Tüm siyasi partilere kapımız açıktır. Biz, yarın seçim olacakmış gibi çalışan bir partiyiz. Seçimden kaçacak bir parti değiliz. Yarın sandık gelecekse hodri meydan diyoruz. Meclisteki sayımız erken seçim yapmaya yetmiyor.”
Basın mensupları ile bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, “Asgari ücrete bir zam yapılmayacağı açıklandı. Bu ülkenin vatandaşları bunu hak etmiyor.” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli örgütleri, pazar günü Genel Başkan Özgür Özel'in katılımıyla Gebze'de gerçekleştirilecek olan 'Emek Mitingi' öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Dün kalabalık bir heyetle sendikaları ziyaret ederek mitinge davet eden CHP, bugün de basın mensupları ile buluştu. Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde (KYÖD) gerçekleştirilen basın toplantısın CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İl Başkanvekili Batuhan Bayındır ile parti yöneticileri katıldı.

 

“EMEK MERKEZİ”

Programda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, mitingin önemini vurgulayarak “Dün İzmit’te ve Gebze’de ziyaretlerde bulunduk. Sendikalarımızı ve vatandaşlarımız mitinge davet ettik. Miting saatine kadar çalışmalara devam edeceğiz. Kocaeli sanayinin lokomotifi ve emek merkezi. 1 milyonun üzerinde çalışan emekçi mevcut. Emekçilerimiz uğradığı adaletsizliğe ses verecek. Ekonomimiz çıkmaza doğru gidiyor. Halkımız zor günler geçiriyor. 31 Mart’ta 47 yıl sonra birinci parti olduk. Düzenlediğimiz mitinglerle halkın sesi olduk. Şimdi de geçinemiyoruz diyenlerin sesini duyuracağız. Geçinemeyen tüm kesimleri mitingimize davet ediyoruz.

 

 

‘BUNU HAK ETMİYOR’

En düşük kiranın 15 bin lira olduğu bir şehirde ve ülkede 17 bin lira asgari ücrete çalışıyor insanlarımız. Asgari ücrete bir zam yapılmayacağı açıklandı. Bu ülkenin vatandaşları bunu hak etmiyor. Emeklilerimize de zam yansıtılmayacak. 10 bin lira maaş almaya ne yazık ki devam edecekler. Tüm siyasi partilere kapımız açıktır. Biz, yarın seçim olacakmış gibi çalışan bir partiyiz. Seçimden kaçacak bir parti değiliz. Yarın sandık gelecekse hodri meydan diyoruz. Meclisteki sayımız erken seçim yapmaya yetmiyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.