Gebze’ye 9 hekimli yeni ASM

Gündem 02.07.2024 - 11:54, Güncelleme: 02.07.2024 - 11:54
 

Gebze’ye 9 hekimli yeni ASM

Geçtiğimiz aylarda Kocaeli’nin her ilçesi için yeni ASM binalarının yapım ihalesine çıkan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, o ihalelerden birini daha tamamladı.

Kocaeli’de bir yeni sağlık yatırımı için daha kollar sıvandı. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Gebze’ye yeni bir Aile Sağlık Merkezi yapacak. 750 metrekarelik bir alana inşa edilecek olan 9 hekimli aile sağlık merkezi için geçtiğimiz mart ayında ihaleye çıkılmıştı   16 MİLYON LİRA Yaklaşık maliyeti 20 milyon 783 bin lira olan Gebze Ensar Öğüt ASM binasının ihalesinde 20 firma döküman indirirken ihaleye ise 13 firma katıldı. 8 firmanın teklifinin geçerli kabul edildiği ihaleyi, 16 milyon 659 bin liralık teklifi ile Bitlis merkezli ENS Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.   1 YILDA BİTECEK İhalenin ardından firma ile 5 Haziran tarihinde sözleşme imzalanırken temmuz ayında yapılacak yer tesliminin ardından yeni ASM binasında çalışmalar da başlayacak. 9 aile hekiminin bulunacağı yeni ASM binası, 9 Temmuz 2025 tarihine kadar tamamlanacak.  
Geçtiğimiz aylarda Kocaeli’nin her ilçesi için yeni ASM binalarının yapım ihalesine çıkan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, o ihalelerden birini daha tamamladı.

Kocaeli’de bir yeni sağlık yatırımı için daha kollar sıvandı. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Gebze’ye yeni bir Aile Sağlık Merkezi yapacak. 750 metrekarelik bir alana inşa edilecek olan 9 hekimli aile sağlık merkezi için geçtiğimiz mart ayında ihaleye çıkılmıştı

 

16 MİLYON LİRA

Yaklaşık maliyeti 20 milyon 783 bin lira olan Gebze Ensar Öğüt ASM binasının ihalesinde 20 firma döküman indirirken ihaleye ise 13 firma katıldı. 8 firmanın teklifinin geçerli kabul edildiği ihaleyi, 16 milyon 659 bin liralık teklifi ile Bitlis merkezli ENS Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.

 

1 YILDA BİTECEK

İhalenin ardından firma ile 5 Haziran tarihinde sözleşme imzalanırken temmuz ayında yapılacak yer tesliminin ardından yeni ASM binasında çalışmalar da başlayacak. 9 aile hekiminin bulunacağı yeni ASM binası, 9 Temmuz 2025 tarihine kadar tamamlanacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.