Kocaelispor ligin gol kralına göz dikti!

Spor 02.07.2024 - 13:34, Güncelleme: 02.07.2024 - 13:34
 

Kocaelispor ligin gol kralına göz dikti!

Kocaelispor’un satrafor transferi için Trendyol 1.ligin geçen sezon ki gol kralı Eyüpsporlu Gianni Bruno ile ilgili girişimlere başladığı iddia edildi

17 GOLLE, GOL KRALI OLDU Bir yandan yeni sezon hazırlıklarına günde çift antrenman ile devam eden Kocaelispor’da bir yandan da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz sezon Tanque’nin takımdan ayrılmasının ardından satrafor bölgesinde sorunlar yaşayan yeşil- siyahlılar, bu bölge için ligin geçen sezonki gol kralına göz dikti. Şampiyon olan Eyüpspor’un Süper Lig’e çıkmasıyla kadrosunda ciddi değişiklikler yapacak olmasını değerlendirmek isteyen Kocaelispor, Eyüpspor’un gol kralı, Belçikalı Gianni Bruno’yu radarına aldı. 32 yaşındaki golcü oyuncu ile resmi temaslara başlayan Kocaelispor yönetiminin oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.      
Kocaelispor’un satrafor transferi için Trendyol 1.ligin geçen sezon ki gol kralı Eyüpsporlu Gianni Bruno ile ilgili girişimlere başladığı iddia edildi

17 GOLLE, GOL KRALI OLDU

Bir yandan yeni sezon hazırlıklarına günde çift antrenman ile devam eden Kocaelispor’da bir yandan da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz sezon Tanque’nin takımdan ayrılmasının ardından satrafor bölgesinde sorunlar yaşayan yeşil- siyahlılar, bu bölge için ligin geçen sezonki gol kralına göz dikti. Şampiyon olan Eyüpspor’un Süper Lig’e çıkmasıyla kadrosunda ciddi değişiklikler yapacak olmasını değerlendirmek isteyen Kocaelispor, Eyüpspor’un gol kralı, Belçikalı Gianni Bruno’yu radarına aldı. 32 yaşındaki golcü oyuncu ile resmi temaslara başlayan Kocaelispor yönetiminin oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

 

Kocaelispor ligin gol kralına göz dikti!
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.