Kocaeli Berberler Odası'ndan Yeni Karar

Kocaeli 03.07.2024 - 10:57, Güncelleme: 03.07.2024 - 10:57
 

Kocaeli Berberler Odası'ndan Yeni Karar

Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, yaptığı açıklamada, Kocaeli'deki erkek berberlerinin Pazar günleri kapalı olacağını duyurdu.

Bu karar, Kocaeli Odalar Birliği Başkanı Kadir Durmuş'un öncülüğünde yapılan toplantı sonucunda alındı. Toplantıda, berber esnaflarının uzun süredir dile getirdiği Pazar tatili talebi değerlendirildi. Mustafa Bozkurt'un açıklamasına göre, bu karar, berber esnaflarının sosyal yaşamlarını iyileştirmek ve çalışma koşullarını düzenlemek amacıyla alındı. Bozkurt, "Yıllardan beri esnaflarımızın beklediği pazar tatil talebi nihayet değerlendirilmiş olup, bu kararın tüm iş yerleri için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Alınan bu kararın ardından, ilgili kurumlara bilgilendirme yapıldı ve kararın en kısa sürede yürürlüğe girmesi bekleniyor. Kocaeli'deki berber dükkanları artık haftada bir gün, yani Pazar günleri, kapalı olacak. Bu düzenlemenin, berberlerin aileleriyle daha fazla vakit geçirmelerine ve haftalık dinlenme haklarını daha etkin kullanmalarına olanak tanıması hedefleniyor.
Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, yaptığı açıklamada, Kocaeli'deki erkek berberlerinin Pazar günleri kapalı olacağını duyurdu.

Bu karar, Kocaeli Odalar Birliği Başkanı Kadir Durmuş'un öncülüğünde yapılan toplantı sonucunda alındı. Toplantıda, berber esnaflarının uzun süredir dile getirdiği Pazar tatili talebi değerlendirildi.

Mustafa Bozkurt'un açıklamasına göre, bu karar, berber esnaflarının sosyal yaşamlarını iyileştirmek ve çalışma koşullarını düzenlemek amacıyla alındı. Bozkurt, "Yıllardan beri esnaflarımızın beklediği pazar tatil talebi nihayet değerlendirilmiş olup, bu kararın tüm iş yerleri için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kocaeli Berberler Odası'ndan Yeni Karar

Alınan bu kararın ardından, ilgili kurumlara bilgilendirme yapıldı ve kararın en kısa sürede yürürlüğe girmesi bekleniyor. Kocaeli'deki berber dükkanları artık haftada bir gün, yani Pazar günleri, kapalı olacak.

Bu düzenlemenin, berberlerin aileleriyle daha fazla vakit geçirmelerine ve haftalık dinlenme haklarını daha etkin kullanmalarına olanak tanıması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.