Atakent Cihan Hastanesi Kocaelispor ile omuz omuza

Spor 05.07.2024 - 14:26, Güncelleme: 05.07.2024 - 14:26
 

Atakent Cihan Hastanesi Kocaelispor ile omuz omuza

Atakent Cihan Hastanesi Kocaelispor’ un yeni sezon sağlık sponsoru oldu. 2023-2024 sezonu için kentimizin takımı Kocaelispor ile Atakent Cihan Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması yapıldı

DURUL VE AKKURT EL SIKIŞTI Yıldız Entegre Kocaelispor Stadyumu’nda  gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması, Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Atakent Cihan Hastanesi Yönetim kurulu başkanı Kemalettin Akkurt ile hastanenin yönetim kurulu üyesi Ömürcan Akkurt, Genel Müdür Latif Sezgin ve Tıbbi Direktör Op.Dr. Çağdaş Öztürk'ün katılımıyla gerçekleşti. Anlaşma gereği, Kocaelispor Kulübü, 2024-2025 futbol sezonunun sonuna kadar sporcu sağlığını Atakent Cihan Hastanesi 'ne emanet edecek. KOCAELISPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIZ Törende açıklamada bulunan Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin “Atakent Cihan Hastanesi olarak Kocaelispor’un her zaman yanındayız. Ortopediden , kardiyolojiye bir çok branşta deneyimli bir ekiple hizmet veriyoruz. Sporcu tedavisinde kullanılan Tecar Terapi, Robotik Hill terapi gibi özellikli hizmetler ve  fizik tedavi merkezimiz ile sporcularımızın yanındayız. Sporcularımızın sağlık kontrollerinin güvenilir ellere teslim edildiğinden emin olabilirsiniz. Bu sezon takımımızın Süper Lig yolunda başarılı olması için bize düşen desteği vereceğiz. Artık Süper Lig zamanı" dedi. ÖZTÜRK DE AÇIKLAMA YAPTI Özel Atakent Cihan Hastanesi Tıbbi Direktörü Op.Dr. Çağdaş Öztürk ise “Bu şehre uzun yıllar hizmet veren , bu kentin hastanesi  olarak elbette ki, Kocaelispor’ a her zaman destek olmaktayız ve olacağız. Bu anlaşma  ve birliktelik ile tüm sporcularımızın sağlık ihtiyaçlarında tıbbi destek sunmaktan da onur duyarız. Ekibimiz çok deneyimli ve alanında uzman hekimlerden oluşuyor. Sporu ve sporcuyu seven, destekleyen bir kurum olarak her iki taraf için de sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Atakent Cihan Hastanesi Kocaelispor’ un yeni sezon sağlık sponsoru oldu. 2023-2024 sezonu için kentimizin takımı Kocaelispor ile Atakent Cihan Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması yapıldı

DURUL VE AKKURT EL SIKIŞTI

Yıldız Entegre Kocaelispor Stadyumu’nda  gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması, Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Atakent Cihan Hastanesi Yönetim kurulu başkanı Kemalettin Akkurt ile hastanenin yönetim kurulu üyesi Ömürcan Akkurt, Genel Müdür Latif Sezgin ve Tıbbi Direktör Op.Dr. Çağdaş Öztürk'ün katılımıyla gerçekleşti. Anlaşma gereği, Kocaelispor Kulübü, 2024-2025 futbol sezonunun sonuna kadar sporcu sağlığını Atakent Cihan Hastanesi 'ne emanet edecek.

KOCAELISPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Törende açıklamada bulunan Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin “Atakent Cihan Hastanesi olarak Kocaelispor’un her zaman yanındayız. Ortopediden , kardiyolojiye bir çok branşta deneyimli bir ekiple hizmet veriyoruz. Sporcu tedavisinde kullanılan Tecar Terapi, Robotik Hill terapi gibi özellikli hizmetler ve  fizik tedavi merkezimiz ile sporcularımızın yanındayız. Sporcularımızın sağlık kontrollerinin güvenilir ellere teslim edildiğinden emin olabilirsiniz. Bu sezon takımımızın Süper Lig yolunda başarılı olması için bize düşen desteği vereceğiz. Artık Süper Lig zamanı" dedi.

ÖZTÜRK DE AÇIKLAMA YAPTI

Özel Atakent Cihan Hastanesi Tıbbi Direktörü Op.Dr. Çağdaş Öztürk ise “Bu şehre uzun yıllar hizmet veren , bu kentin hastanesi  olarak elbette ki, Kocaelispor’ a her zaman destek olmaktayız ve olacağız. Bu anlaşma  ve birliktelik ile tüm sporcularımızın sağlık ihtiyaçlarında tıbbi destek sunmaktan da onur duyarız. Ekibimiz çok deneyimli ve alanında uzman hekimlerden oluşuyor. Sporu ve sporcuyu seven, destekleyen bir kurum olarak her iki taraf için de sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.