İzmit belediyesi her hafta geleneği bozmadan işçilere “Hayırlı İşler” dilemeyi sürdürüyor

Kocaeli 08.07.2024 - 12:42, Güncelleme: 08.07.2024 - 12:42
 

İzmit belediyesi her hafta geleneği bozmadan işçilere “Hayırlı İşler” dilemeyi sürdürüyor

İzmit Belediyesi geleneksel hale getirdiği servis bekleyen işçi ziyaretlerine Kuruçeşme ve Orduevi bölgelerinde devam etti

İzmit Belediyesi sabah saatlerinde servis bekleyen emekçilere ikramlarına devam ediyor. Kuruçeşme ve Orduevi bölgelerinde gerçekleşen programa İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Cengiz Özcan, Orhan Dönmez, Cemal Dolanbey, Ayşe Fatmagül Terzi ve Çınar Ekibi katılarak servis bekleyen işçilere ‘hayırlı işler’ dilekleri iletildi.  FARKLI NOKTALARDA DEVAM EDECEK Vatandaşlar ise yapılan ikramlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkür etti. İzmit Belediyesinin servis bekleyen işçilere ziyaretleri kentin farklı noktalarında devam edecek.
İzmit Belediyesi geleneksel hale getirdiği servis bekleyen işçi ziyaretlerine Kuruçeşme ve Orduevi bölgelerinde devam etti
İzmit Belediyesi sabah saatlerinde servis bekleyen emekçilere ikramlarına devam ediyor. Kuruçeşme ve Orduevi bölgelerinde gerçekleşen programa İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Cengiz Özcan, Orhan Dönmez, Cemal Dolanbey, Ayşe Fatmagül Terzi ve Çınar Ekibi katılarak servis bekleyen işçilere ‘hayırlı işler’ dilekleri iletildi. 
FARKLI NOKTALARDA DEVAM EDECEK
Vatandaşlar ise yapılan ikramlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkür etti. İzmit Belediyesinin servis bekleyen işçilere ziyaretleri kentin farklı noktalarında devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.