Kocaeli'de yolcu otobüsü durağa daldı!

Asayiş 09.07.2024 - 10:01, Güncelleme: 09.07.2024 - 10:01
 

Kocaeli'de yolcu otobüsü durağa daldı!

Gölcük İskele Yolu üzeri Dörtyol mevkiinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü yol kenarındaki otobüs durağına girdi

Gölcük İskele Yolu üzeri Dörtyol mevkiinde, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü, yol kenarındaki otobüs durağına girdi. Kazanın ardından olay yerine hızla intikal eden  sağlık ve  güvenlik ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.   SORUŞTURMA BAŞLATILDI Kazanın nedeni hakkında yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Yaralıların sağlık durumu ve kazanın detaylarıyla ilgili bilgiler geldikçe kamuoyu ile paylaşılacak. Olayın ardından yapılan ilk müdahaleler sonrası, sağlık ekipleri yaralıları en yakın hastanelere sevk etti. Güvenlik güçleri ise kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerini sürdürüyor.  
Gölcük İskele Yolu üzeri Dörtyol mevkiinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü yol kenarındaki otobüs durağına girdi

Gölcük İskele Yolu üzeri Dörtyol mevkiinde, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü, yol kenarındaki otobüs durağına girdi. Kazanın ardından olay yerine hızla intikal eden  sağlık ve  güvenlik ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın nedeni hakkında yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Yaralıların sağlık durumu ve kazanın detaylarıyla ilgili bilgiler geldikçe kamuoyu ile paylaşılacak. Olayın ardından yapılan ilk müdahaleler sonrası, sağlık ekipleri yaralıları en yakın hastanelere sevk etti. Güvenlik güçleri ise kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerini sürdürüyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.