İSU'dan abonelere çağrı!

Gündem 11.07.2024 - 11:24, Güncelleme: 11.07.2024 - 11:24
 

İSU'dan abonelere çağrı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tüm abonelere çağrı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, abonelerine çağrı yaptı. Yapılan çağrıda faturaları kağıt fatura yerine, e- posta ve sms yoluyla dijital olarak olamaya davet ederek, dijital faturayı tavsiye etti.   DİJİTAL FATURA ÇAĞRI Değerli abonemiz; doğamızı ve çevremizi korumak adına sizleri, faturalarınızı kağıt fatura yerine E-Posta / SMS yoluyla dijital olarak almaya davet ediyoruz. Faturanızı E-Posta / SMS yoluyla almak için başvurunuzu isu.gov.tr Sanal Şube üzerinden hızlıca yapabilirsiniz.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tüm abonelere çağrı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, abonelerine çağrı yaptı. Yapılan çağrıda faturaları kağıt fatura yerine, e- posta ve sms yoluyla dijital olarak olamaya davet ederek, dijital faturayı tavsiye etti.

 

DİJİTAL FATURA ÇAĞRI

Değerli abonemiz; doğamızı ve çevremizi korumak adına sizleri, faturalarınızı kağıt fatura yerine E-Posta / SMS yoluyla dijital olarak almaya davet ediyoruz. Faturanızı E-Posta / SMS yoluyla almak için başvurunuzu isu.gov.tr Sanal Şube üzerinden hızlıca yapabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.