Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kurulacak

Gündem 12.07.2024 - 10:24, Güncelleme: 12.07.2024 - 10:24
 

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kurulacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında görüşülen Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı adı ile yeni bir başkanlığın kurulması oy birliği ile geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre  Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlık yaptığı mecliste 118 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. KADIN VE AİLE HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KURULACAK Mecliste Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı adı ile yeni bir başkanlığın kurulması görüşüldü. Mevcut Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Aile ve Kadın Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde görev alan 202 personel yeni kurulan başkanlığa geçmesi, Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın 50 milyon TL olan bütçesi ise Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan devredilerek 10 milyon TL’si personel gideri olması, başkanlık altında ise Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü kurulması meclisten oy birliği ile geçti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında görüşülen Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı adı ile yeni bir başkanlığın kurulması oy birliği ile geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre  Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlık yaptığı mecliste 118 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KURULACAK

Mecliste Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı adı ile yeni bir başkanlığın kurulması görüşüldü. Mevcut Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Aile ve Kadın Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde görev alan 202 personel yeni kurulan başkanlığa geçmesi, Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın 50 milyon TL olan bütçesi ise Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan devredilerek 10 milyon TL’si personel gideri olması, başkanlık altında ise Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü kurulması meclisten oy birliği ile geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.