Elektrik faturalarına zam sonrası kampanya

Ekonomi 15.07.2024 - 09:14, Güncelleme: 15.07.2024 - 09:14
 

Elektrik faturalarına zam sonrası kampanya

Temmuz ayında elektrik faturalarına gelen yüzde 38'lik zam sonrası, Akbank fatura talimatı veren müşterilerine 250 TL'ye kadar para iadesi yapacak. Kampanya başvuruları 30 Temmuz'a kadar sürecek

Temmuz ayında elektrik faturalarına gelen yüzde 38 oranındaki büyük  zam sonrasında vatandaşlar zor durumda kalırken, Akbank'tan sevindirici bir duyuru geldi. Banka, elektrik faturasını banka üzerinden ödemeyen müşteriler için  yeni bir kampanya başlattı ve fatura talimatı verenlere 250 TL'ye kadar para iadesi yapılacağını açıkladı. KAMPANYA DETAYLARI VE KATILIM KOŞULLARI Akbank, Axess kart sahiplerine özel hazırladığı kampanya kapsamında, Temmuz  2024'e kadar faturaları için otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine chip-para verecek. Kampanya, Axess, Axess Öğrenci ve Free kart sahiplerini kapsıyor ve her yeni fatura talimatında chip-para kazanma imkanı sunuyor. Kazanılacak chip-para miktarı verilen talimat sayısına göre değişecek ve en fazla 250 TL'ye kadar çıkabilecek. Başvurular 30 Temmuz'a kadar devam ederken, ödemeler 5 Ağustos'tan itibaren hesaplara yatırılacak.  
Temmuz ayında elektrik faturalarına gelen yüzde 38'lik zam sonrası, Akbank fatura talimatı veren müşterilerine 250 TL'ye kadar para iadesi yapacak. Kampanya başvuruları 30 Temmuz'a kadar sürecek

Temmuz ayında elektrik faturalarına gelen yüzde 38 oranındaki büyük  zam sonrasında vatandaşlar zor durumda kalırken, Akbank'tan sevindirici bir duyuru geldi. Banka, elektrik faturasını banka üzerinden ödemeyen müşteriler için  yeni bir kampanya başlattı ve fatura talimatı verenlere 250 TL'ye kadar para iadesi yapılacağını açıkladı.

KAMPANYA DETAYLARI VE KATILIM KOŞULLARI

Akbank, Axess kart sahiplerine özel hazırladığı kampanya kapsamında, Temmuz  2024'e kadar faturaları için otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine chip-para verecek. Kampanya, Axess, Axess Öğrenci ve Free kart sahiplerini kapsıyor ve her yeni fatura talimatında chip-para kazanma imkanı sunuyor. Kazanılacak chip-para miktarı verilen talimat sayısına göre değişecek ve en fazla 250 TL'ye kadar çıkabilecek. Başvurular 30 Temmuz'a kadar devam ederken, ödemeler 5 Ağustos'tan itibaren hesaplara yatırılacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.