ARJANTİNLİ RENKTAŞ İZMİT’E GELİYOR

Spor 16.07.2024 - 15:51, Güncelleme: 16.07.2024 - 15:51
 

ARJANTİNLİ RENKTAŞ İZMİT’E GELİYOR

Arjantin’in Yeşil-Siyahlı Chicago takımının taraftarı Ruben, Cumartesi günü Kocaelisporlular ile buluşacak.

Son yıllarda sosyal medyada Kocaelisporlu taraftarlar ile Arjantin’in Yeşil-Siyahlı takımı Nueva Chicago takımı taraftarları arasında önemli bir dostluk paylaşımları oluştu. Geçtiğimiz aylarda Çorum deplasmanına giderken hayatını kaybeden Kocaelispor taraftarı Erkan Çakır adına Arjantin’de pankart açılması bu dostluk bağlarını daha da güçlendirdi. Tatil programı için Türkiye’ye gelecek olan Chicago taraftarı Ruben Aristimuno, programına İzmit’i de ekledi. Merhum taraftar Erkan için hazırladıkları pankartı Buenos Aires’de birçok Yeşil-Siyahlı taraftara imzalatan Ruben, bayrağı Erkan Çakır’ın ailesine hediye edip Bekirdere’deki arkadaşlarıyla birlikte, Çakır’ın Topallar köyündeki mezarını ziyaret edecek. STAT VE STORE ZİYARETİ 20 Temmuz Cumartesi sabahı eşi Vanesa ile birlikte İzmit’e gelecek olan Ruben, akşam saatlerinde tekrar İstanbul’a geri dönecek. İzmit’te kaldığı süre içinde birçok Kocaelisporlu taraftarla bir araya gelmek isteyen Ruben, Kocaeli Stadı ve store mağazana da uğrayacak.
Arjantin’in Yeşil-Siyahlı Chicago takımının taraftarı Ruben, Cumartesi günü Kocaelisporlular ile buluşacak.

Son yıllarda sosyal medyada Kocaelisporlu taraftarlar ile Arjantin’in Yeşil-Siyahlı takımı Nueva Chicago takımı taraftarları arasında önemli bir dostluk paylaşımları oluştu. Geçtiğimiz aylarda Çorum deplasmanına giderken hayatını kaybeden Kocaelispor taraftarı Erkan Çakır adına Arjantin’de pankart açılması bu dostluk bağlarını daha da güçlendirdi. Tatil programı için Türkiye’ye gelecek olan Chicago taraftarı Ruben Aristimuno, programına İzmit’i de ekledi. Merhum taraftar Erkan için hazırladıkları pankartı Buenos Aires’de birçok Yeşil-Siyahlı taraftara imzalatan Ruben, bayrağı Erkan Çakır’ın ailesine hediye edip Bekirdere’deki arkadaşlarıyla birlikte, Çakır’ın Topallar köyündeki mezarını ziyaret edecek.

ARJANTİNLİ RENKTAŞ İZMİT’E GELİYOR

STAT VE STORE ZİYARETİ

20 Temmuz Cumartesi sabahı eşi Vanesa ile birlikte İzmit’e gelecek olan Ruben, akşam saatlerinde tekrar İstanbul’a geri dönecek. İzmit’te kaldığı süre içinde birçok Kocaelisporlu taraftarla bir araya gelmek isteyen Ruben, Kocaeli Stadı ve store mağazana da uğrayacak.

ARJANTİNLİ RENKTAŞ İZMİT’E GELİYOR

ARJANTİNLİ RENKTAŞ İZMİT’E GELİYOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.