İzmit Belediyesi Alikahya’yı asfalt konforuyla buluşturdu

Gündem 17.07.2024 - 09:37, Güncelleme: 17.07.2024 - 09:37
 

İzmit Belediyesi Alikahya’yı asfalt konforuyla buluşturdu

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alikahya Atatürk Mahallesini asfalt konforuyla buluşturdu

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Atatürk Mahallesi Akyüzler Sokak, Çiçekpınar Sokak ve Yunus Emre Caddesinde gerçekleştirdikleri asfalt çalışmalarıyla bölge sakinlerine daha konforlu yol imkanı sundu.    BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR  Alikahya Atatürk Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalarda 300 ton asfalt kullanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yol yenileme ve bakım çalışmalarına devam edecek. Bölge sakinleri çalışmalardan dolayı Başkan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alikahya Atatürk Mahallesini asfalt konforuyla buluşturdu
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Atatürk Mahallesi Akyüzler Sokak, Çiçekpınar Sokak ve Yunus Emre Caddesinde gerçekleştirdikleri asfalt çalışmalarıyla bölge sakinlerine daha konforlu yol imkanı sundu. 
 
BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR 
Alikahya Atatürk Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalarda 300 ton asfalt kullanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yol yenileme ve bakım çalışmalarına devam edecek. Bölge sakinleri çalışmalardan dolayı Başkan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.