Kocaeli’deki T plaka ihale tarihi ve muhammen bedelleri belirlendi

Gündem 17.07.2024 - 09:54, Güncelleme: 17.07.2024 - 09:54
 

Kocaeli’deki T plaka ihale tarihi ve muhammen bedelleri belirlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin T plaka ihale tarihi belirlendi. 7 Ağustos’ta yapılacak ihaledeki ilçe ilçe muhammen bedeller de netleşti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 8 ilçede 86  yeni taksi plakasının trafiğe çıkmasını geçtiğimiz ay kararlaştırdı. Buna göre Başiskele’de 15, Çayırova’da 3, Darıca’da 2,  Derince’de 25, Dilovası’nda 9,  Gebze’de 2,  Gölcük’te 15 ve   Körfez’de 15 yeni taksi plakası için ihaleye çıkılacak.   Karamürsel, Kartepe, Kandıra ve   İzmit’teki mevcut taksi sayısının yeterli olması ve talep olmaması sebebiyle bu ilçelere yeni plaka verilmeyecek. T plakanın ihale tarihi ve muhammen bedelleri de belirlendi. Kapalı zarf usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale, 7 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Antikkapı Düğün Salonu’nda yapılacak. BAŞİSKELE’DE 1.5 MİLYON Başiskele’de ihaleye çıkacak olan 15 adet T plaka satım ihalesi için; Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1.5 milyon TL olarak belirlendi. KÖRFEZ’DE 1.6 MİLYON TL   Körfez’de satılacak olan 15 adet T plaka için; Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1.6 milyon TL olarak belirlendi. GÖLCÜK İÇİN 1.9 MİLYON TL Gölcük için satılacak olan 15 adet T plaka için; Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1.9 milyon TL olarak belirlendi. DARICA’DA RAKAM YÜKSELDİ Darıca’da satılacak olan 2 adet T plaka için; Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 2 milyon 470 bin TL olarak belirlendi. DERİNCE’DE RAKAM AYNI Derince’de satılacak olan 15 adet T plaka için; Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1.6 milyon TL olarak belirlendi. GEBZE’DE YAKLAŞIK 2.5 MİLYON TL Gebze’e satılacak olan 2 adet T plaka için; Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 2 milyon 480 bin TL olarak belirlendi. ÇAYIROVA’DA 3 ADET T PLAKA Çayırova’da satılacak olan 3 adet T plaka için; Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi. DİLOVASI’NDA SAYI 9 Dilovası’nda satılacak olan 9 adet T plaka için; Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.   İHALEYE GİRME ŞARTLARI İhaleye mevcutta T plakası olanların katılamayacağı belirtildi. İhale şartname bedeli ise bin TL olarak belirlendi. İhaleye katılacak isteklilerin en geç ihale gününden bir gün öncesine kadar evraklarını teslim etmesi gerekiyor. İhaleye katılanların teklifleri açıldıktan sonra son plaka için birden fazla eşit ücret teklif edilmesi durumunda son plaka sahibinin belirlenmesi için eşit ücret teklif edenler arasında UKOME kurulunca kura çekilecek. İhaleye katılacak isimlerin teminat bedellerinin de yatılması gerekiyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin T plaka ihale tarihi belirlendi. 7 Ağustos’ta yapılacak ihaledeki ilçe ilçe muhammen bedeller de netleşti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 8 ilçede 86  yeni taksi plakasının trafiğe çıkmasını geçtiğimiz ay kararlaştırdı. Buna göre Başiskele’de 15, Çayırova’da 3, Darıca’da 2,  Derince’de 25, Dilovası’nda 9,  Gebze’de 2,  Gölcük’te 15 ve   Körfez’de 15 yeni taksi plakası için ihaleye çıkılacak.   Karamürsel, Kartepe, Kandıra ve   İzmit’teki mevcut taksi sayısının yeterli olması ve talep olmaması sebebiyle bu ilçelere yeni plaka verilmeyecek. T plakanın ihale tarihi ve muhammen bedelleri de belirlendi. Kapalı zarf usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale, 7 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Antikkapı Düğün Salonu’nda yapılacak.


BAŞİSKELE’DE 1.5 MİLYON

Başiskele’de ihaleye çıkacak olan 15 adet T plaka satım ihalesi için;

Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1.5 milyon TL olarak belirlendi.

KÖRFEZ’DE 1.6 MİLYON TL

 

Körfez’de satılacak olan 15 adet T plaka için;

Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1.6 milyon TL olarak belirlendi.


GÖLCÜK İÇİN 1.9 MİLYON TL

Gölcük için satılacak olan 15 adet T plaka için;

Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1.9 milyon TL olarak belirlendi.

DARICA’DA RAKAM YÜKSELDİ

Darıca’da satılacak olan 2 adet T plaka için;

Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 2 milyon 470 bin TL olarak belirlendi.

DERİNCE’DE RAKAM AYNI

Derince’de satılacak olan 15 adet T plaka için;


Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1.6 milyon TL olarak belirlendi.

GEBZE’DE YAKLAŞIK 2.5 MİLYON TL

Gebze’e satılacak olan 2 adet T plaka için;

Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 2 milyon 480 bin TL olarak belirlendi.

ÇAYIROVA’DA 3 ADET T PLAKA

Çayırova’da satılacak olan 3 adet T plaka için;

Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.


DİLOVASI’NDA SAYI 9

Dilovası’nda satılacak olan 9 adet T plaka için;

Bir adet T plaka piyasa bedeli KDV hariç 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

 

İHALEYE GİRME ŞARTLARI

İhaleye mevcutta T plakası olanların katılamayacağı belirtildi. İhale şartname bedeli ise bin TL olarak belirlendi. İhaleye katılacak isteklilerin en geç ihale gününden bir gün öncesine kadar evraklarını teslim etmesi gerekiyor. İhaleye katılanların teklifleri açıldıktan sonra son plaka için birden fazla eşit ücret teklif edilmesi durumunda son plaka sahibinin belirlenmesi için eşit ücret teklif edenler arasında UKOME kurulunca kura çekilecek. İhaleye katılacak isimlerin teminat bedellerinin de yatılması gerekiyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.