Ünlü oyuncu Şener Kökkaya vefat etti

Gündem 20.07.2024 - 18:30, Güncelleme: 20.07.2024 - 23:55
 

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya vefat etti

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya 82 yaşında yaşamını yitirdi.

En son Organize İşler, Vizontele ve Vizontele Tuuba filmlerinde yer alan tecrübeli oyuncu Şener Kökkaya, ölümü ile sanat dünyasını yasa boğdu. Şener Kökkaya'nın acı haberini yine ünlü bir isim Zafer Algöz duyurdu. Sevilen isim Zafer Algöz, hem arkadaşı hem meslektaşı Şener Kökkaya'nın acı haberini sosyal 82 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberi, meslektaşı Zafer Algöz tarafından kamuoyuna duyuruldu. Zafer Algöz , "Sevgili meslektaşımız Şener Kökkaya'yı kaybettik. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun" paylaşımını yaptı.
Ünlü oyuncu Şener Kökkaya 82 yaşında yaşamını yitirdi.

En son Organize İşler, Vizontele ve Vizontele Tuuba filmlerinde yer alan tecrübeli oyuncu Şener Kökkaya, ölümü ile sanat dünyasını yasa boğdu.

Şener Kökkaya'nın acı haberini yine ünlü bir isim Zafer Algöz duyurdu.

Sevilen isim Zafer Algöz, hem arkadaşı hem meslektaşı Şener Kökkaya'nın acı haberini sosyal 82 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberi, meslektaşı Zafer Algöz tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Zafer Algöz , "Sevgili meslektaşımız Şener Kökkaya'yı kaybettik. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun" paylaşımını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.