Büyükşehirden karavancılara otopark

Gündem 09.08.2024 - 09:06, Güncelleme: 09.08.2024 - 09:06
 

Büyükşehirden karavancılara otopark

Geçtiğimiz aylarda Kocaeli gündemine oturan NCity sahilde bulunan karavancıların otoparkları işgal etmesi tartışma konusu olmuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi o karavancılara sahilde otopark yeri verdi

Geçtiğimiz aylarda özellikle yaz günlerinde yoğunlukla karavancılar tarafından işgal edilen İzmit NCity sahil Kocaelili vatandaşlar tarafından tepkilere neden olmuştu. Karavancılar,  Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi'nin arka kısmında bulunan halka açık ücretsiz otopark alanını işgal ederken, İzmit'te işine gitmek isteyen, çarşıya giden vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulmakta zorluk çekiyordu.  Karavanların park yerlerini kaplamasından şikayetçi olan araç sahipleri bu duruma tepkilerini defalarca dile getirmişti. BÜYÜKŞEHİRDEN KARAVANCILARA OTOPARK YERİ İzmit'te vatandaşlar araç park edecek yer bulamama ve sahilin işgal edilmesi bakımından karavancılar ile ilgili şikayetlerini dile getirirken şimdi ise İzmit sahilde karavancılara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark yeri verildi.
Geçtiğimiz aylarda Kocaeli gündemine oturan NCity sahilde bulunan karavancıların otoparkları işgal etmesi tartışma konusu olmuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi o karavancılara sahilde otopark yeri verdi

Geçtiğimiz aylarda özellikle yaz günlerinde yoğunlukla karavancılar tarafından işgal edilen İzmit NCity sahil Kocaelili vatandaşlar tarafından tepkilere neden olmuştu. Karavancılar,  Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi'nin arka kısmında bulunan halka açık ücretsiz otopark alanını işgal ederken, İzmit'te işine gitmek isteyen, çarşıya giden vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulmakta zorluk çekiyordu.  Karavanların park yerlerini kaplamasından şikayetçi olan araç sahipleri bu duruma tepkilerini defalarca dile getirmişti.

BÜYÜKŞEHİRDEN KARAVANCILARA OTOPARK YERİ

İzmit'te vatandaşlar araç park edecek yer bulamama ve sahilin işgal edilmesi bakımından karavancılar ile ilgili şikayetlerini dile getirirken şimdi ise İzmit sahilde karavancılara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark yeri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.