Kocaeli'de denize girmek bugün de yasak

Gündem 10.08.2024 - 21:15, Güncelleme: 11.08.2024 - 13:51
 

Kocaeli'de denize girmek bugün de yasak

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girme yasağı devam ediyor.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hava ve deniz şartları nedeniyle Kerpe ve Kovanağzı plajları dışındaki tüm plajlarda denize girmek dün, 1 gün süreli yasaklanmıştı. Kaymakamlık aldığı karar doğrultusunda bugün de denize girmenin yasaklandığını açıkladı Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, "10 Ağustos Cumartesi günü, Kandıra ilçemizde Kerpe ve Kovanağzı plajları dışında denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızdan, cankurtaran hizmeti sunulan bölgelerde mantar dubalar içerisinde denize girmeleri önemle rica olunur" ifadeleri kullanıldı.
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girme yasağı devam ediyor.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hava ve deniz şartları nedeniyle Kerpe ve Kovanağzı plajları dışındaki tüm plajlarda denize girmek dün, 1 gün süreli yasaklanmıştı. Kaymakamlık aldığı karar doğrultusunda bugün de denize girmenin yasaklandığını açıkladı

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, "10 Ağustos Cumartesi günü, Kandıra ilçemizde Kerpe ve Kovanağzı plajları dışında denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızdan, cankurtaran hizmeti sunulan bölgelerde mantar dubalar içerisinde denize girmeleri önemle rica olunur" ifadeleri kullanıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.