Kocaeli Üniversitesi destekleriyle İMES Kariyer Günleri 26-27 Eylül'de düzenlenecek

Eğitim 04.09.2024 - 17:20, Güncelleme: 04.09.2024 - 21:52
 

Kocaeli Üniversitesi destekleriyle İMES Kariyer Günleri 26-27 Eylül'de düzenlenecek

Kocaeli Üniversitesi ile İMES Organize Sanayi Bölgesi arasında imzalanan işbirliği protokollerine bir yenisi daha eklendi. Protokol ile 26-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan İMES Kariyer Günleri'ne Kocaeli Üniversitesi destek verecek.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen İMES OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de katılım gösterdi. Toplantı kapsamında Kocaeli Üniversitesi ile İMES OSB arasında 'İMES Kariyer Günleri' protokolü de imzalandı.   İMES OSB Yönetim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, MARMA Başkanı Mustafa Çöpoğlu, KOUKAGEM Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgili ile İMES OSB Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.   İMES OSB ile ilgili genel bilgilendirmede bulunulan toplantıda İMES OSB bünyesinde faaliyet gösteren Mükemmeliyet Merkezi'nin faaliyetleri de aktarıldı. Özellikle Kocaeli Üniversitesi ile yürütülen çalışmalar ve projeler ile ilgili de bilgilerin verildiği toplantı kapsamında Kocaeli Üniversitesi destekleriyle 26-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan İMES Kariyer Protokolü imzalandı.   İMES OSB içerisinde bulunan firmaların ve diğer paydaş kuruluşların iş arayanlar ile buluşacağı İMES Kariyer Günleri protokolünü Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ile Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk başta olmak üzere paydaş kurum temsilcileri imzaladı. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Üniversitesi yanı sıra Dilovası Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi, Dilovası Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret Odası, İŞKUR, MARKA, İMES OSB ve İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği paydaşlığında gerçekleştirilecek olan İMES Kariyer Günleri, İMES OSB Yönetim Merkezi'nde 115 firmanın katılımı ile yapılacak.   İMES OSB için bizim osbmiz diyen Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, istihdam konusunda İMES OSB ile yeni bir işbirliği geliştirmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Kocaeli Üniversitesi olarak geçen yıl Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlediğimiz Marmara Kariyer Fuarı ile ilgili bilgiler paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Marmara Kariyer Fuarı'nda 1000 in üzerinde firmanın katılımı ile 100 binin üzerinde insanımıza ulaştık. Avrupa'nın en büyük kariyer fuarına ev sahipliği yaptık. İMES Kariyer Günleri'nin de başarılı olacağına inanıyorum. Bu anlamda bizlere düşen her türlü desteği vereceğiz.' dedi.    
Kocaeli Üniversitesi ile İMES Organize Sanayi Bölgesi arasında imzalanan işbirliği protokollerine bir yenisi daha eklendi. Protokol ile 26-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan İMES Kariyer Günleri'ne Kocaeli Üniversitesi destek verecek.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen İMES OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de katılım gösterdi. Toplantı kapsamında Kocaeli Üniversitesi ile İMES OSB arasında 'İMES Kariyer Günleri' protokolü de imzalandı.

 

İMES OSB Yönetim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, MARMA Başkanı Mustafa Çöpoğlu, KOUKAGEM Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgili ile İMES OSB Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

 

İMES OSB ile ilgili genel bilgilendirmede bulunulan toplantıda İMES OSB bünyesinde faaliyet gösteren Mükemmeliyet Merkezi'nin faaliyetleri de aktarıldı. Özellikle Kocaeli Üniversitesi ile yürütülen çalışmalar ve projeler ile ilgili de bilgilerin verildiği toplantı kapsamında Kocaeli Üniversitesi destekleriyle 26-27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan İMES Kariyer Protokolü imzalandı.

 

İMES OSB içerisinde bulunan firmaların ve diğer paydaş kuruluşların iş arayanlar ile buluşacağı İMES Kariyer Günleri protokolünü Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ile Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk başta olmak üzere paydaş kurum temsilcileri imzaladı. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Üniversitesi yanı sıra Dilovası Kaymakamlığı, Gebze Belediyesi, Dilovası Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze Ticaret Odası, İŞKUR, MARKA, İMES OSB ve İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği paydaşlığında gerçekleştirilecek olan İMES Kariyer Günleri, İMES OSB Yönetim Merkezi'nde 115 firmanın katılımı ile yapılacak.

 

İMES OSB için bizim osbmiz diyen Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, istihdam konusunda İMES OSB ile yeni bir işbirliği geliştirmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Kocaeli Üniversitesi olarak geçen yıl Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlediğimiz Marmara Kariyer Fuarı ile ilgili bilgiler paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Marmara Kariyer Fuarı'nda 1000 in üzerinde firmanın katılımı ile 100 binin üzerinde insanımıza ulaştık. Avrupa'nın en büyük kariyer fuarına ev sahipliği yaptık. İMES Kariyer Günleri'nin de başarılı olacağına inanıyorum. Bu anlamda bizlere düşen her türlü desteği vereceğiz.' dedi.

 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.