Türk ve Avrupalı girişimci kadınlar, İzmit'te buluştu

Gündem 12.09.2024 - 16:35, Güncelleme: 12.09.2024 - 16:35
 

Türk ve Avrupalı girişimci kadınlar, İzmit'te buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, KOİDER ve GİFED’in iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, Türkiye ve Avrupa’nın girişimci kadınlarını bir araya getirdi. Programda konuşma yapan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, “Devletimizin verdiği yetkiler çerçevesinde yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen KOİDER Bazaar etkinliği, bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde başladı. Açılış törenine; Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, FCEM Belçika Başkanı Beatrice Diaz ve Avrupa Başkan Yardımcısı Katerina Hering ve kadın girişimciler katıldı.   ORGANİZASYONA YOĞUN İLGİ Uluslararası bir boyuta ulaşan KOİDER Bazaar’a Doğu ve Batı Avrupa ülkelerinden ortalama 21 ülke ve 250 misafir katıldı. Büyükşehir Belediyesi desteği ve GİFED kurucu üyeliğinde, çeşitli derneklerin katkılarıyla gerçekleştirilen buluşma FCEM, TÜRKONFED, DOĞUMARSİFED, SEDEFED ve KAGİDER gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyelerini de ağırladı. Türkiye’den binlerce iş insanı firma tanıtımı yapacak stantlar açtı. ÇAKICI:SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ Törenin açılış konuşmasını KOİDER Başkanı Nihan Çakıcı gerçekleştirdi. Çakıcı, “Bu güzel organizasyonda sizlerle beraber olduğum için çok mutluyum. Hepiniz hoş geldiniz. Belediyemize desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu buluşma bizim bu zamana kadar yaptığımız networkün sürdürülebilir olması için çok önemli” şeklinde konuştu. ABİŞ:ULUSLARASI ALANLARDA DA BAŞARILARA İMZA ATIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, “Kentimiz Kocaeli’de sizleri misafir etmekten mutluluk duyuyorum. Dünya tarihinde kadınların vizyonu önemli rol oynamıştır. Toplumun gelişmişlik düzeyini belirleyen önemli bir etkendir. Kadın girişimcilerin ekonomiye kattığı değerleri görmemek mümkün değildir. Kadınların ihracattan her geçen yıl daha fazla yer aldığını görüyoruz. Kadın girişimciler sınırlarını aşarak büyük başarılar elde etmiştir. Kadın girişimcilerimiz sadece iç pazarlarda değil uluslararası alanlarda da başarılara imza atıyor. Hem ülkemiz hem kentimiz yükseliş içerisinde. Kadınlarımız sosyal kalkınmanın öncüsü halinde. Kadının güçlü olduğu toplum zengindir. Biz yerel yönetimler olarak sizlerin iş dünyasında daha fazla var olması için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, KOİDER ve GİFED’in iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, Türkiye ve Avrupa’nın girişimci kadınlarını bir araya getirdi. Programda konuşma yapan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, “Devletimizin verdiği yetkiler çerçevesinde yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen KOİDER Bazaar etkinliği, bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde başladı. Açılış törenine; Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, FCEM Belçika Başkanı Beatrice Diaz ve Avrupa Başkan Yardımcısı Katerina Hering ve kadın girişimciler katıldı.

 

ORGANİZASYONA YOĞUN İLGİ

Uluslararası bir boyuta ulaşan KOİDER Bazaar’a Doğu ve Batı Avrupa ülkelerinden ortalama 21 ülke ve 250 misafir katıldı. Büyükşehir Belediyesi desteği ve GİFED kurucu üyeliğinde, çeşitli derneklerin katkılarıyla gerçekleştirilen buluşma FCEM, TÜRKONFED, DOĞUMARSİFED, SEDEFED ve KAGİDER gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyelerini de ağırladı. Türkiye’den binlerce iş insanı firma tanıtımı yapacak stantlar açtı.

ÇAKICI:SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Törenin açılış konuşmasını KOİDER Başkanı Nihan Çakıcı gerçekleştirdi. Çakıcı, “Bu güzel organizasyonda sizlerle beraber olduğum için çok mutluyum. Hepiniz hoş geldiniz. Belediyemize desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu buluşma bizim bu zamana kadar yaptığımız networkün sürdürülebilir olması için çok önemli” şeklinde konuştu.

ABİŞ:ULUSLARASI ALANLARDA DA BAŞARILARA İMZA ATIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, “Kentimiz Kocaeli’de sizleri misafir etmekten mutluluk duyuyorum. Dünya tarihinde kadınların vizyonu önemli rol oynamıştır. Toplumun gelişmişlik düzeyini belirleyen önemli bir etkendir. Kadın girişimcilerin ekonomiye kattığı değerleri görmemek mümkün değildir. Kadınların ihracattan her geçen yıl daha fazla yer aldığını görüyoruz. Kadın girişimciler sınırlarını aşarak büyük başarılar elde etmiştir. Kadın girişimcilerimiz sadece iç pazarlarda değil uluslararası alanlarda da başarılara imza atıyor. Hem ülkemiz hem kentimiz yükseliş içerisinde. Kadınlarımız sosyal kalkınmanın öncüsü halinde. Kadının güçlü olduğu toplum zengindir. Biz yerel yönetimler olarak sizlerin iş dünyasında daha fazla var olması için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.