Kimlikle o ülkeye ziyaret edilebilecek

Gündem 14.09.2024 - 19:30, Güncelleme: 15.09.2024 - 14:47
 

Kimlikle o ülkeye ziyaret edilebilecek

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk vatandaşlarının kimlikle Bosna Hersek'e seyahat edebilmelerini sağlayacak anlaşmanın yakında imzalanacağını açıkladı.

AKP Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic ile Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi'nde yaptıkları görüşme sonrası bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Erdoğan, konuşmasında Bosna Hersek'e kimlikle seyahat edilebileceğini duyurdu. Bu yılın ilk yedi ayında Bosna Hersek'i ziyaret eden turistler arasında Türk vatandaşlarının ilk sırayı almasının memnuniyet verici olduğunu belirten Erdoğan, "Ülkelerimiz arasında kimlikle seyahat imkanı sağlayacak anlaşmayı yakında imzalayıp, halklarımız arasındaki insani ilişkileri daha ileriye taşımayı amaçlıyoruz" dedi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk vatandaşlarının kimlikle Bosna Hersek'e seyahat edebilmelerini sağlayacak anlaşmanın yakında imzalanacağını açıkladı.

AKP Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic ile Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi'nde yaptıkları görüşme sonrası bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Erdoğan, konuşmasında Bosna Hersek'e kimlikle seyahat edilebileceğini duyurdu. Bu yılın ilk yedi ayında Bosna Hersek'i ziyaret eden turistler arasında Türk vatandaşlarının ilk sırayı almasının memnuniyet verici olduğunu belirten Erdoğan, "Ülkelerimiz arasında kimlikle seyahat imkanı sağlayacak anlaşmayı yakında imzalayıp, halklarımız arasındaki insani ilişkileri daha ileriye taşımayı amaçlıyoruz" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.