Kocaeli halkı 41Ç’ye henüz alışamadı

Kocaeli 17.09.2024 - 17:39, Güncelleme: 18.09.2024 - 10:32
 

Kocaeli halkı 41Ç’ye henüz alışamadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Park Et, Devam Et” sistemi kapsamında 41Ç hattını hizmete sundu, iki haftadır hizmette olan bu hat, talep açısından beklentilerin altında kaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit'te şehir içi ulaşımını daha pratik hale getirmek amacıyla hayata geçirdiği “ Park Et, Devam Et” sistemi kapsamında hizmete sunduğu 41Ç hattı,  seferlerine devam ediyor. Balıkhan'dan başlayıp 12 durakta duran ring hattı, 15 dakikada bir sefer yaparak hizmet sunuyor. İndi-bindi kuralı olmadan sadece 1 TL ulaşım bedeliyle hizmet veren 41Ç, İzmit sahili ile kent merkezini bağlayarak şehir merkezine daha az araç girmesini sağlayıp trafiği rahatlatmayı hedefliyor.   TALEP AZ Yaklaşık iki haftadır hizmet veren yeni ring hattı, talep açısından beklentilerin altında kaldı. Balıkhan’dan yolcusuz olarak kalkan bazı otobüsler, seferlerini tamamen yolcusuz olarak tamamlayabiliyor. Vatandaşlar, çarşı içine ulaşımda büyük avantaj sağlayan ring hattının güzergahı hakkında bilgi sahibi oldukça, talebin artması bekleniyor.   SEFER SÜRESİ 25 DAKİKA Balıkhan'dan sefere başlayan 41Ç, sırasıyla Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü, Leyla Atakan Caddesi, Kütüphane, Çınarlı Camii, Cumhuriyet Parkı, Yeni Turan, Merkez Bankası, Batı Terminal Giriş, Tren Garı Güney Yanyol, Adnan Menderes Güney Yanyol duraklarını geçerek Sahil Otopark’ta yaklaşık 25 dakika süren seferini tamamlıyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Park Et, Devam Et” sistemi kapsamında 41Ç hattını hizmete sundu, iki haftadır hizmette olan bu hat, talep açısından beklentilerin altında kaldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit'te şehir içi ulaşımını daha pratik hale getirmek amacıyla hayata geçirdiği “ Park Et, Devam Et” sistemi kapsamında hizmete sunduğu 41Ç hattı,  seferlerine devam ediyor. Balıkhan'dan başlayıp 12 durakta duran ring hattı, 15 dakikada bir sefer yaparak hizmet sunuyor. İndi-bindi kuralı olmadan sadece 1 TL ulaşım bedeliyle hizmet veren 41Ç, İzmit sahili ile kent merkezini bağlayarak şehir merkezine daha az araç girmesini sağlayıp trafiği rahatlatmayı hedefliyor.

 

TALEP AZ

Yaklaşık iki haftadır hizmet veren yeni ring hattı, talep açısından beklentilerin altında kaldı. Balıkhan’dan yolcusuz olarak kalkan bazı otobüsler, seferlerini tamamen yolcusuz olarak tamamlayabiliyor. Vatandaşlar, çarşı içine ulaşımda büyük avantaj sağlayan ring hattının güzergahı hakkında bilgi sahibi oldukça, talebin artması bekleniyor.

 

SEFER SÜRESİ 25 DAKİKA

Balıkhan'dan sefere başlayan 41Ç, sırasıyla Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü, Leyla Atakan Caddesi, Kütüphane, Çınarlı Camii, Cumhuriyet Parkı, Yeni Turan, Merkez Bankası, Batı Terminal Giriş, Tren Garı Güney Yanyol, Adnan Menderes Güney Yanyol duraklarını geçerek Sahil Otopark’ta yaklaşık 25 dakika süren seferini tamamlıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.