Hodri Meydan’dan deplasman duyurusu

Spor 17.09.2024 - 15:25, Güncelleme: 18.09.2024 - 12:07
 

Hodri Meydan’dan deplasman duyurusu

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Pazar günü oynanacak olan Çorum FK deplasmanı için duyuru yayınladı. Duyuruda, maça gelmek isteyenlerin mesaj yolu ile isimlerinin iletilmesi istendi.

“İSİMLERİNİZİ YAZDIRMANIZ GEREKİYOR” Kocaelispor, Pazar akşamı Çorum FK ile kritik bir maça çıkacak. Amed Sportif ve Manisa FK yenilgileriyle morali bozulan temsilcimiz, Çorum’dan galibiyetle dönmek istiyor. Her zaman olduğu gibi bu maçta da taraftarlarımız, temsilcimizi yalnız bırakmayacak. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, deplasman organizasyonuyla alakalı bilgilendirme duyurusu yaptı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi: “ 22/09/2024 Pazar günü saat 19:00’da Çorum FK ile Çorum Şehir Stadyumu’nda oynayacağımız karşılaşmaya gelmek isteyen taraftarlarımızın mesaj yoluyla isim yazdırmaları gerekmektedir. Semt temsilciliklerine isim yazdıran kişilerin tekrar sayfaya isim yazdırmasına gerek yoktur.”
Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Pazar günü oynanacak olan Çorum FK deplasmanı için duyuru yayınladı. Duyuruda, maça gelmek isteyenlerin mesaj yolu ile isimlerinin iletilmesi istendi.

“İSİMLERİNİZİ YAZDIRMANIZ GEREKİYOR”

Kocaelispor, Pazar akşamı Çorum FK ile kritik bir maça çıkacak. Amed Sportif ve Manisa FK yenilgileriyle morali bozulan temsilcimiz, Çorum’dan galibiyetle dönmek istiyor. Her zaman olduğu gibi bu maçta da taraftarlarımız, temsilcimizi yalnız bırakmayacak. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, deplasman organizasyonuyla alakalı bilgilendirme duyurusu yaptı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi: “ 22/09/2024 Pazar günü saat 19:00’da Çorum FK ile Çorum Şehir Stadyumu’nda oynayacağımız karşılaşmaya gelmek isteyen taraftarlarımızın mesaj yoluyla isim yazdırmaları gerekmektedir. Semt temsilciliklerine isim yazdıran kişilerin tekrar sayfaya isim yazdırmasına gerek yoktur.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.