İzmit Belediyesi’nden Ortaburun köy mezarlığına sundurma (Revize)

Gündem 18.09.2024 - 12:25, Güncelleme: 19.09.2024 - 12:25
 

İzmit Belediyesi’nden Ortaburun köy mezarlığına sundurma (Revize)

İzmit Belediyesi’nden Ortaburun köy mezarlığına sundurma

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gelen talep üzerine Ortaburun köy mezarlığına sundurma yaptı    İzmit Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de hem vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da hem de kendi programı doğrultusunda yoğun mesai harcıyorlar. Ekipler son olarak talep üzerine Ortaburun köy mezarlığına sundurma yaptı. Çalışmada 80 metrekarelik sundurma için toplam 1 buçuk ton malzeme kullanıldı. Bölge sakinleri gerçekleştirilen çalışmadan dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür ettiler. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin farklı noktalarında çalışmalarına önümüzdeki süreçte de aralıksız devam edecek.  
İzmit Belediyesi’nden Ortaburun köy mezarlığına sundurma
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gelen talep üzerine Ortaburun köy mezarlığına sundurma yaptı 
 
İzmit Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de hem vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da hem de kendi programı doğrultusunda yoğun mesai harcıyorlar. Ekipler son olarak talep üzerine Ortaburun köy mezarlığına sundurma yaptı. Çalışmada 80 metrekarelik sundurma için toplam 1 buçuk ton malzeme kullanıldı. Bölge sakinleri gerçekleştirilen çalışmadan dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür ettiler. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin farklı noktalarında çalışmalarına önümüzdeki süreçte de aralıksız devam edecek.  

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.