İzmit Belediyesi personeli Yerel Eşitlikçi Hizmetler için eğitim aldı

Gündem 24.09.2024 - 13:50, Güncelleme: 24.09.2024 - 16:59
 

İzmit Belediyesi personeli Yerel Eşitlikçi Hizmetler için eğitim aldı

İzmit Belediyesi Personelleri, 2 yıllık hedefleri ortaya koyacak Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında eğitime girdi

İzmit Belediyesi’nin şiar edindiği eşitlikçi ve kapsayıcılık bakış açısı ile hazırlanacak 2 yıllık hedefler ve ortaya koyulacak Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimci Ayşe Kaşıkırık tarafından İzmit Belediyesi saha ve merkez görevlilerine eğitim verildi. Eğitimin ardından İzmit Belediyesi personelleri, mahallelerde yerel eşitlik eylem planı kapsamında kadın, çocuk, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik ihtiyaçları tespit etmek amacıyla saha çalışması gerçekleştirecek.    HİZMETLERİN EN ÜST SEVİYEYE GETİRİLMESİ AMAÇLANIYOR  İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimci Ayşe Kaşıkırık tarafından verilen eğitime İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünden Otizm Yaşam Merkezi, Kısa Mola, Alzheimer Yaşam Merkezi, Asırlık Çınar Evleri Görevlileri, sosyologlar, sosyal hizmet uzmanları, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nden İZGİM Kadın Girişimciler Merkezi, El Emeği Satış Stantları, Çocuk Oyun Odaları, İZMEK, Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi, Çınar Akademi, Çınar Çocuk Evi Görevlileri, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü Evlendirme Birimi görevlileri katılım sağlayarak görevleri ve sorumlulukları hakkında bilgi sahibi oldular.      
İzmit Belediyesi Personelleri, 2 yıllık hedefleri ortaya koyacak Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında eğitime girdi
İzmit Belediyesi’nin şiar edindiği eşitlikçi ve kapsayıcılık bakış açısı ile hazırlanacak 2 yıllık hedefler ve ortaya koyulacak Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimci Ayşe Kaşıkırık tarafından İzmit Belediyesi saha ve merkez görevlilerine eğitim verildi. Eğitimin ardından İzmit Belediyesi personelleri, mahallelerde yerel eşitlik eylem planı kapsamında kadın, çocuk, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik ihtiyaçları tespit etmek amacıyla saha çalışması gerçekleştirecek. 
 
HİZMETLERİN EN ÜST SEVİYEYE GETİRİLMESİ AMAÇLANIYOR 
İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimci Ayşe Kaşıkırık tarafından verilen eğitime İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünden Otizm Yaşam Merkezi, Kısa Mola, Alzheimer Yaşam Merkezi, Asırlık Çınar Evleri Görevlileri, sosyologlar, sosyal hizmet uzmanları, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nden İZGİM Kadın Girişimciler Merkezi, El Emeği Satış Stantları, Çocuk Oyun Odaları, İZMEK, Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi, Çınar Akademi, Çınar Çocuk Evi Görevlileri, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü Evlendirme Birimi görevlileri katılım sağlayarak görevleri ve sorumlulukları hakkında bilgi sahibi oldular.
 

 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.