Kocaelispor’da sarı tehlike!

Spor 25.09.2024 - 17:30, Güncelleme: 25.09.2024 - 17:30
 

Kocaelispor’da sarı tehlike!

Trendyol 1. Lig 7. hafta maçında sahasında Şanlıurfaspor’u ağırlayacak olan Kocaelispor’da 2 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Deplasmanda Çorum FK’yı 2-0 mağlup ederek ligde 2. basamağa yükselen Kocaelispor 7. hafta maçında Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Kritik maç öncesinde Kocaelispor’da Ahmet Oğuz ve Vukovic sarı kart sınırında bulunuyor. Ahmet Oğuz, Çorum FK maçında gördüğü sarı kart ile bu sezon 3 sarı karta ulaştı. Manisa FK maçında gördüğü sarı kart ile Vukovic’te 3 sarı karta ulaşmıştı. 1 MAÇ CEZALI DURUMA DÜŞEBİLİRLER Kocaelispor’un bu hafta karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçında Ahmet Oğuz ve Vukovic sarı kart görmesi durumunda İstanbulspor maçında cezalı duruma düşecekler. Ertuğrul Sağlam’ın iki oyuncuya da sarı kart görmemeleri konusunda uyarı yapacağı öğrenildi.
Trendyol 1. Lig 7. hafta maçında sahasında Şanlıurfaspor’u ağırlayacak olan Kocaelispor’da 2 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Deplasmanda Çorum FK’yı 2-0 mağlup ederek ligde 2. basamağa yükselen Kocaelispor 7. hafta maçında Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Kritik maç öncesinde Kocaelispor’da Ahmet Oğuz ve Vukovic sarı kart sınırında bulunuyor. Ahmet Oğuz, Çorum FK maçında gördüğü sarı kart ile bu sezon 3 sarı karta ulaştı. Manisa FK maçında gördüğü sarı kart ile Vukovic’te 3 sarı karta ulaşmıştı.

1 MAÇ CEZALI DURUMA DÜŞEBİLİRLER

Kocaelispor’un bu hafta karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçında Ahmet Oğuz ve Vukovic sarı kart görmesi durumunda İstanbulspor maçında cezalı duruma düşecekler. Ertuğrul Sağlam’ın iki oyuncuya da sarı kart görmemeleri konusunda uyarı yapacağı öğrenildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.