DOKUZLAR’DAN “ÇÖP HATTI” İÇİN ÇAĞRI

Gündem 01.10.2024 - 12:10, Güncelleme: 02.10.2024 - 10:34
 

DOKUZLAR’DAN “ÇÖP HATTI” İÇİN ÇAĞRI

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, bu akşam İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medyasından duyurduğu çöp hattı için İzmitlilere çağrıda bulundu.

"HÜRRİYET; ÇÖP HATTI AÇMIŞ!" Başkan Dokuzlar yaptığı açıklamasında: “Değerli İzmitliler. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; çöp hattı açmış! Öncelikle uyarılarımızın sonunda işe yaramasından çok mutluyuz. Kendisini çalışmaya zorlamaktan keyif duyduk.   "BELKİ UTANIR, ÇÖPÜNÜZÜ ARTIK ALIRLAR" Fatma Hanım, toplanmayan çöpleri buradan bize atın, yayınlayalım demiş.Lütfen evinizin, sokağınızın, caddenizin önünde günlerce alınmayan çöpleri buradan Fatma Hanıma ulaştırın.Belki utanır, çöpünüzü artık alırlar.Eğer çöpünüz alınmaz, hem de görmezden gelinip yayınlanmazsa ekran görüntülerinizi şahsen bekliyorum.   "TAKİPÇİSİ OLACAĞIM" Söz, ben de bunları buradan paylaşıp, sorunun takipçisi olacağım.Fatma Hanım’ın çöp hattı whatsapp numarası: 0532 166 4141”
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, bu akşam İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medyasından duyurduğu çöp hattı için İzmitlilere çağrıda bulundu.

"HÜRRİYET; ÇÖP HATTI AÇMIŞ!"

Başkan Dokuzlar yaptığı açıklamasında: “Değerli İzmitliler. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; çöp hattı açmış! Öncelikle uyarılarımızın sonunda işe yaramasından çok mutluyuz. Kendisini çalışmaya zorlamaktan keyif duyduk.

 

"BELKİ UTANIR, ÇÖPÜNÜZÜ ARTIK ALIRLAR"

Fatma Hanım, toplanmayan çöpleri buradan bize atın, yayınlayalım demiş.Lütfen evinizin, sokağınızın, caddenizin önünde günlerce alınmayan çöpleri buradan Fatma Hanıma ulaştırın.Belki utanır, çöpünüzü artık alırlar.Eğer çöpünüz alınmaz, hem de görmezden gelinip yayınlanmazsa ekran görüntülerinizi şahsen bekliyorum.

 

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Söz, ben de bunları buradan paylaşıp, sorunun takipçisi olacağım.Fatma Hanım’ın çöp hattı whatsapp numarası: 0532 166 4141”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.