Cumhuriyet Parkı’nın milyonluk büfesi kiralandı

Gündem 03.10.2024 - 15:13, Güncelleme: 03.10.2024 - 15:13
 

Cumhuriyet Parkı’nın milyonluk büfesi kiralandı

İzmit Belediyesi, Cumhuriyet Parkı Büfesi ve 18 farklı taşınmazın kiralanması için 3 bugün ihaleye çıktı. 3 yıllığına kiralanacak olan Cumhuriyet Parkı Büfesi ihalesini İsa Horoz kazandı. Horoz 18 aylık peşin kira olarak 1 milyon 160 bin lira ödeyecek. Horoz 18 ay sonra geri kalan kira bedelini de peşin olarak ödeyecek.

19 YER İÇİN İHALEYE ÇIKTI İzmit Belediyesi ATM yeri, büfe, çay bahçesi, açık spor tesisi, açık depolama alanı, açık otopark, kapalı otopark gibi taşınmazların yer aldığı 19 yer için açık İzmit Belediyesi Toplantı Salonu’nda ihale gerçekleştirdi. Komisyon başkanlığını İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Küçük yaptı. İhalede birçok yer kiralandı.   İSA HOROZ PARK İHALESİNİ ALDI Cumhuriyet Parkı önünde yer alan büfe ikinci kez ihaleye çıktı. Aylık muhammen bedel 70 bin lira üzerinden 3 yıllığına ihaleye çıkan büfe için 18 aylık periyotlarla peşin ödeme yapılacak. İhaleye giren tek isim olan İsa Horoz ihalede aylık 70 bin lira teklif verdi. Horoz tek teklif veren isim olarak ihaleyi kazandı. Horoz 18 aylık peşin olarak 1 milyon 260 bin lira ödeyecek ve 18 ay sonra yeniden belirlenecek kira oranı üzerinden Horoz tekrar 18 aylık ödeme yapacak. BİRÇOK YER KİRALANDI Hacıhızır Mahallesi Velibaba Sokak’ta bulunan ATM yerini Yapı Kredi Bankası İzmit Şubesi adına Funda Gençtürk Yılmaz 10 bin 160 lira teklif vererek ihaleyi kazandı. Cemal Güreşen Tepeköy Mahallesi’nde bulunan büfeyi 5 bin liralık teklifi ile kazandı. Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı Büfe-Çay Bahçesi için Abdulbaki Alkan ve Nihat Kalay ihaleye katıldı. Nihat Kalay “İhaleye istekli olduktan sonra gidip yerleri gördüm ve buralar atıl haldeydi. O yüzden ihaleden çekiliyorum.” dedi. Kalay katıldığı tüm ihalelerden çekilirken Abdulbaki Alkan 5 bin liralık teklifi ile büfe-çay bahçesi ihalesini kazandı. Yenidoğan Mahallesi Şeref Meydanı’nda bulunan iş yerini de Selahattin Atmaca 1050 lira teklif vererek ihaleyi kazandı.
İzmit Belediyesi, Cumhuriyet Parkı Büfesi ve 18 farklı taşınmazın kiralanması için 3 bugün ihaleye çıktı. 3 yıllığına kiralanacak olan Cumhuriyet Parkı Büfesi ihalesini İsa Horoz kazandı. Horoz 18 aylık peşin kira olarak 1 milyon 160 bin lira ödeyecek. Horoz 18 ay sonra geri kalan kira bedelini de peşin olarak ödeyecek.

19 YER İÇİN İHALEYE ÇIKTI


İzmit Belediyesi ATM yeri, büfe, çay bahçesi, açık spor tesisi, açık depolama alanı, açık otopark, kapalı otopark gibi taşınmazların yer aldığı 19 yer için açık İzmit Belediyesi Toplantı Salonu’nda ihale gerçekleştirdi. Komisyon başkanlığını İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Küçük yaptı. İhalede birçok yer kiralandı.

 

İSA HOROZ PARK İHALESİNİ ALDI


Cumhuriyet Parkı önünde yer alan büfe ikinci kez ihaleye çıktı. Aylık muhammen bedel 70 bin lira üzerinden 3 yıllığına ihaleye çıkan büfe için 18 aylık periyotlarla peşin ödeme yapılacak. İhaleye giren tek isim olan İsa Horoz ihalede aylık 70 bin lira teklif verdi. Horoz tek teklif veren isim olarak ihaleyi kazandı. Horoz 18 aylık peşin olarak 1 milyon 260 bin lira ödeyecek ve 18 ay sonra yeniden belirlenecek kira oranı üzerinden Horoz tekrar 18 aylık ödeme yapacak.

BİRÇOK YER KİRALANDI


Hacıhızır Mahallesi Velibaba Sokak’ta bulunan ATM yerini Yapı Kredi Bankası İzmit Şubesi adına Funda Gençtürk Yılmaz 10 bin 160 lira teklif vererek ihaleyi kazandı. Cemal Güreşen Tepeköy Mahallesi’nde bulunan büfeyi 5 bin liralık teklifi ile kazandı. Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı Büfe-Çay Bahçesi için Abdulbaki Alkan ve Nihat Kalay ihaleye katıldı. Nihat Kalay “İhaleye istekli olduktan sonra gidip yerleri gördüm ve buralar atıl haldeydi. O yüzden ihaleden çekiliyorum.” dedi. Kalay katıldığı tüm ihalelerden çekilirken Abdulbaki Alkan 5 bin liralık teklifi ile büfe-çay bahçesi ihalesini kazandı. Yenidoğan Mahallesi Şeref Meydanı’nda bulunan iş yerini de Selahattin Atmaca 1050 lira teklif vererek ihaleyi kazandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.