Kocaelispor’un İstanbulspor maçı hakemi belli oldu

Spor 03.10.2024 - 15:52, Güncelleme: 03.10.2024 - 15:52
 

Kocaelispor’un İstanbulspor maçı hakemi belli oldu

Temsilcimiz Kocaelispor’un deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacağı maçın hakem belli oldu.

Kocaelispor pazar günü deplasmanda İstanbulspor’un konuğu olacak. Şanlıurfaspor maçında galibiyeti ıskalayıp liderlik şansını kaçıran temsilcimiz, 13 puanla zirveyi paylaştığı İstanbulspor ile kritik bir maça çıkacak. Kocaelispor bu maçı kazanması halinde, Trendyol 1. Lig’in 8. Haftasında liderlik koltuğuna oturmuş olacak.   MAÇIN HAKEMİ   Kocaelispor’un deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacağı maçı Samsun bölgesi hakemi Erdem Mertoğlu yönetecek. Mertoğlu, daha önce 4 kez Kocaelispor’un maçında düdük çalarken, Kocaelispor bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Kocaelispor’a Mertoğlu2nu yönettiği maçlarda 9 kez sarı kart çıkarken, rakiplerine ise 6 sarı kart çıktı.
Temsilcimiz Kocaelispor’un deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacağı maçın hakem belli oldu.

Kocaelispor pazar günü deplasmanda İstanbulspor’un konuğu olacak. Şanlıurfaspor maçında galibiyeti ıskalayıp liderlik şansını kaçıran temsilcimiz, 13 puanla zirveyi paylaştığı İstanbulspor ile kritik bir maça çıkacak. Kocaelispor bu maçı kazanması halinde, Trendyol 1. Lig’in 8. Haftasında liderlik koltuğuna oturmuş olacak.

 

MAÇIN HAKEMİ

 

Kocaelispor’un deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacağı maçı Samsun bölgesi hakemi Erdem Mertoğlu yönetecek. Mertoğlu, daha önce 4 kez Kocaelispor’un maçında düdük çalarken, Kocaelispor bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Kocaelispor’a Mertoğlu2nu yönettiği maçlarda 9 kez sarı kart çıkarken, rakiplerine ise 6 sarı kart çıktı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.