İYİ Parti Karamürsel’e Rafet Kurban atandı

Siyaset 11.10.2024 - 15:43, Güncelleme: 11.10.2024 - 15:45
 

İYİ Parti Karamürsel’e Rafet Kurban atandı

İYİ Parti Kocaeli teşkilatlarında çalışmalar devam ediyor. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı sosyal medya hesabından gerçekleştirilen açıklamada yapılan çalışmalar kapsamında Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine Rafet Kurban’ın atandığı duyuruldu.

YETKİ BELGESİNİ TAKDİM ETTİ İYİ Parti Kocaeli’de İl Başkanı Kamil Şirin, ilçe başkanlarını belirlemeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı ataması yapıldı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “İYİ Parti Kocaeli İl Başkanımız Sn. Av. M. Kamil Şirin, Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine atanan kıymetli yol arkadaşımız Sn. Rafet Kurban’a il binamızda yetki belgesini takdim etti. İlçe Başkanımız Sn. Rafet Kurban, İYİ Parti’nin Karamürsel’deki hedeflerine ulaşmasında önemli bir liderlik üstlenecek. Kendisinin deneyimi ve vizyonu ile partimizin yerel düzeydeki etkisini artıracağına inanıyoruz.   YÖNETİMİNİ OLUŞTURACAK Karamürsel, partimizin güçlü bir şekilde temsil edildiği bir ilçe olacak ve halkımızın beklentilerine yanıt verecek projelerle ilerleyeceğiz. Yeni dönemde, tüm teşkilatımızla birlikte daha fazla çalışarak, hem yerel sorunlara çözüm bulacak hem de partimizi daha da güçlendirecek adımlar atacağız. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. İlçemizde en kısa sürede yönetimini oluşturarak çalışmalara başlayacaktır.”
İYİ Parti Kocaeli teşkilatlarında çalışmalar devam ediyor. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı sosyal medya hesabından gerçekleştirilen açıklamada yapılan çalışmalar kapsamında Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine Rafet Kurban’ın atandığı duyuruldu.

YETKİ BELGESİNİ TAKDİM ETTİ


İYİ Parti Kocaeli’de İl Başkanı Kamil Şirin, ilçe başkanlarını belirlemeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı ataması yapıldı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “İYİ Parti Kocaeli İl Başkanımız Sn. Av. M. Kamil Şirin, Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine atanan kıymetli yol arkadaşımız Sn. Rafet Kurban’a il binamızda yetki belgesini takdim etti.
İlçe Başkanımız Sn. Rafet Kurban, İYİ Parti’nin Karamürsel’deki hedeflerine ulaşmasında önemli bir liderlik üstlenecek. Kendisinin deneyimi ve vizyonu ile partimizin yerel düzeydeki etkisini artıracağına inanıyoruz.

 

YÖNETİMİNİ OLUŞTURACAK


Karamürsel, partimizin güçlü bir şekilde temsil edildiği bir ilçe olacak ve halkımızın beklentilerine yanıt verecek projelerle ilerleyeceğiz. Yeni dönemde, tüm teşkilatımızla birlikte daha fazla çalışarak, hem yerel sorunlara çözüm bulacak hem de partimizi daha da güçlendirecek adımlar atacağız. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. İlçemizde en kısa sürede yönetimini oluşturarak çalışmalara başlayacaktır.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.