BASIN BÜLTENİ: Oda’ların Gıda, Tarım ve Hayvancılık Komiteleri 6. Toplantısını KOTO’da yaptı
BASIN BÜLTENİ: Oda’ların Gıda, Tarım ve Hayvancılık Komiteleri 6. Toplantısını KOTO’da yaptı
BASIN BÜLTENİ: Oda’ların Gıda, Tarım ve Hayvancılık Komiteleri 6. Toplantısını KOTO’da yaptı
BASIN BÜLTENİ: Oda’ların Gıda, Tarım ve Hayvancılık Komiteleri 6. Toplantısını KOTO’da yaptı
KATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatınınKATILIM YOĞUN OLDU
KOTO 9. Meslek Komitesi Başkanı Baki Kurt’un Yönetim Kurulu Üyesi
Tahsin Can Kuşkan, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Mustafa Akcan, 4.
Meslek Komitesi Üyeleri Engin Yener ve Orkun Yılmam ile birlikte ev
sahipliği yaptığı istişare toplantısına; Körfez Ticaret Odası Yönetim
Kurulu Üyesi Ahmet Kaya, 5. Komite Başkanı Fatih Kılıç, Komite Üyeleri
Alpaslan Yayla, Hasan Demirtaş, Mehmet İlker Culu, Gebze Ticaret
Odası Meclis Üyeleri Yusuf Ekinci, Yusuf Öğüt, Komite Üyeleri İdris
Güngör ve Yaşar Güneş katılım sağladı.
KUŞKAN: ÖNEMLİ BİR MESAFE KAT ETTİK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Yönetim Kurulu
Üyesi Tahsin Can Kuşkan, “Odaların tarım, hayvancılık ve gıda
komiteleri olarak, 6. Toplantımızı KOTO ev sahipliğinde
gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Sektörlerimizi ilgilendiren
ortak sorunlara, ortak bir yol haritası geliştirmek ve akabinde ortak
hareket etmek üzere başlattığımız bu toplantılarda önemli bir mesafe kat
etmiş durumdayız. Sektörlerimizi geleceğe hazırlamak için
toplantılarımızı aksatmadan devam ettirme kararlılığındayız.
Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR
Toplantıda ele alınan konular şöyle; Fırıncılık sektöründe hafta tatili
uygulaması, sektörde ara eleman ve kalifiye eleman eksikliği, ilimizde
faaliyet gösteren büyük işletmelerin satınalma noktasında yerel firmaları
tercih etmesinin sağlanması adına yapılacak çalışmalar, et ithalatının
Kocaeli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.