İYİ Parti Gebze’de 2 bin kişiye Aşure dağıttı

Gündem 19.07.2024 - 16:00, Güncelleme: 19.07.2024 - 16:10
 

İYİ Parti Gebze’de 2 bin kişiye Aşure dağıttı

İYİ Parti Kocaeli Gençlik kolları bugün yaptığı bir organizasyon ile Gebze’de 2 bin kişiye aşure dağıttı

İçerisinde bulunduğumuz Muharrem ayı vesilesiyle yapılan aşure dağıtım organizasyonu Gebze’de Eski çarşı ve Yeni çarşının bulunduğu alanda gerçekleştirildi. GEBZE ATATÜRK CADDESİNDE Saat 14.30’da başlayan Aşure dağıtımına İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Av. Mehmet Kamil Şirin, İYİ Parti Kocaeli gençlik kolları başkanı Mustafa Murat Sarı, İYi Parti Gebze ilçe başkanı Birol Elüstü, İYİ Parti Gebze belediye meclis üyesi Umut Aydoğdu, İYİ Parti Gebze gençlik kolları başkanı Berkay Uysal ve çok sayıda partili katıldı. VATANDAŞLARDAN İYİ PARTİYE AŞURE TEŞEKKÜRÜ Bizzat partili yöneticiler tarafından yoğun kalabalığa ikram edilen aşureler kısa sürede tükendi. Aşure hayrının Muharrem Ayı içerisinde gelenekselleşen bir kültürel adetimiz olduğuna değinen İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Av. Mehmet Kamil Şirin “İYİ Parti teşkilatları olarak Teşkilatı olarak vatandaşlara muharrem ayı bitmeden aşure ikramında bulunalım dedik tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun” diye konuşurken vatandaşlarda böyle bir organizasyon için İYİ Parti heyetine teşekkür ederek “Allah hayrınızı kabul etsin” dileklerinde bulunarak teşekkür ettiler.
İYİ Parti Kocaeli Gençlik kolları bugün yaptığı bir organizasyon ile Gebze’de 2 bin kişiye aşure dağıttı

İçerisinde bulunduğumuz Muharrem ayı vesilesiyle yapılan aşure dağıtım organizasyonu Gebze’de Eski çarşı ve Yeni çarşının bulunduğu alanda gerçekleştirildi.
GEBZE ATATÜRK CADDESİNDE
Saat 14.30’da başlayan Aşure dağıtımına İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Av. Mehmet Kamil Şirin, İYİ Parti Kocaeli gençlik kolları başkanı Mustafa Murat Sarı, İYi Parti Gebze ilçe başkanı Birol Elüstü, İYİ Parti Gebze belediye meclis üyesi Umut Aydoğdu, İYİ Parti Gebze gençlik kolları başkanı Berkay Uysal ve çok sayıda partili katıldı.
VATANDAŞLARDAN İYİ PARTİYE AŞURE TEŞEKKÜRÜ
Bizzat partili yöneticiler tarafından yoğun kalabalığa ikram edilen aşureler kısa sürede tükendi. Aşure hayrının Muharrem Ayı içerisinde gelenekselleşen bir kültürel adetimiz olduğuna değinen İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Av. Mehmet Kamil Şirin “İYİ Parti teşkilatları olarak Teşkilatı olarak vatandaşlara muharrem ayı bitmeden aşure ikramında bulunalım dedik tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun” diye konuşurken vatandaşlarda böyle bir organizasyon için İYİ Parti heyetine teşekkür ederek “Allah hayrınızı kabul etsin” dileklerinde bulunarak teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.