İYİ Partili başkan Kocaelispor forması hediye etti

Gündem 20.09.2024 - 16:28, Güncelleme: 20.09.2024 - 16:28
 

İYİ Partili başkan Kocaelispor forması hediye etti

İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı, Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanan Mehmet Aslan’ı ziyaret ederek Kocaelispor forması hediye etti.

İYİ Parti’de daha önce Gençlik Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görev alan Mehmet Aslan, Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanmıştı. Bu atamanın ardından İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı, Aslan’ı ziyaret etti. Aslan’a Kocaelispor forması hediye eden Sarı şu ifadeleri kullandı: “İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Müsavat Dervişoğlu tarafından Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanan Sn. Mehmet Aslan’ı makamında ziyaret ederek Kocaelispor’umuzun formasını hediye ettik. EN KISA SÜREDE KOCAELİ’DE Sayın Genel Başkan Yardımcımızı Kocaeli’ye davet ederek yapacağımız çalışmalarda öncülük etmesini talep ettik. Genel başkan yardımcımız da bizleri kırmayarak en kısa sürede Kocaeli’ye geleceğinin teminatını verdi. Misafirperverliklerinden ötürü genel başkan yardımcımıza teşekkür ediyor, yeni görevinin vatana millete ve tüm gençliğe hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”
İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı, Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanan Mehmet Aslan’ı ziyaret ederek Kocaelispor forması hediye etti.

İYİ Parti’de daha önce Gençlik Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görev alan Mehmet Aslan, Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanmıştı. Bu atamanın ardından İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı, Aslan’ı ziyaret etti. Aslan’a Kocaelispor forması hediye eden Sarı şu ifadeleri kullandı: “İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Müsavat Dervişoğlu tarafından Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanan Sn. Mehmet Aslan’ı makamında ziyaret ederek Kocaelispor’umuzun formasını hediye ettik.

EN KISA SÜREDE KOCAELİ’DE

Sayın Genel Başkan Yardımcımızı Kocaeli’ye davet ederek yapacağımız çalışmalarda öncülük etmesini talep ettik. Genel başkan yardımcımız da bizleri kırmayarak en kısa sürede Kocaeli’ye geleceğinin teminatını verdi. Misafirperverliklerinden ötürü genel başkan yardımcımıza teşekkür ediyor, yeni görevinin vatana millete ve tüm gençliğe hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.