İzmit Belediyesi asfalt mesaisine Gündoğdu Mahallesinde devam etti

Kocaeli 16.07.2024 - 15:48, Güncelleme: 16.07.2024 - 15:48
 

İzmit Belediyesi asfalt mesaisine Gündoğdu Mahallesinde devam etti

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gündoğdu Mahallesi’nde gerçekleştirdiği asfalt çalışması ile deforme olan yolları onarıyor

Kentin dört bir yanında yol bakım ve yenileme çalışmalarıyla vatandaşlara güvenli, konforlu ve modern yollar sunmaya devam eden İzmit Belediyesi, zamanla deforme olan yolları da kısa sürede onarıyor. Bu kapsamda kent genelinde eksikleri gidermek adına titizlikle çalışmalarını gerçekleştiren ekipler asfalt çalışmalarıyla yolları daha güvenli hale getiriyor.   250 TON ASFALT KULLANILDI İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Gündoğdu Mahallesi Kocaçeşme Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Toplamda 250 ton asfalt kullanarak bölgeyi ulaşıma elverişli hale getiren ekipler diğer bölgelerde de çalışmalarına devam edecek.
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gündoğdu Mahallesi’nde gerçekleştirdiği asfalt çalışması ile deforme olan yolları onarıyor
Kentin dört bir yanında yol bakım ve yenileme çalışmalarıyla vatandaşlara güvenli, konforlu ve modern yollar sunmaya devam eden İzmit Belediyesi, zamanla deforme olan yolları da kısa sürede onarıyor. Bu kapsamda kent genelinde eksikleri gidermek adına titizlikle çalışmalarını gerçekleştiren ekipler asfalt çalışmalarıyla yolları daha güvenli hale getiriyor.
 
250 TON ASFALT KULLANILDI
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Gündoğdu Mahallesi Kocaçeşme Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Toplamda 250 ton asfalt kullanarak bölgeyi ulaşıma elverişli hale getiren ekipler diğer bölgelerde de çalışmalarına devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.