İzmit Belediyesi, Tepeköy’ün ihtiyaçlarını dinledi

Kocaeli 20.07.2024 - 15:50, Güncelleme: 20.07.2024 - 23:51
 

İzmit Belediyesi, Tepeköy’ün ihtiyaçlarını dinledi

İzmit Belediyesi yöneticileri, Tepeköy Mahallesi’ni ziyaret ederek bölgenin talep ve ihtiyaçlarını yerinde değerlendirdi

İzmit Belediyesi yöneticileri, Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri inceleme ziyareti ile bölgenin talep ve ihtiyaçlarını yerinde değerlendirdi. Ziyaret sırasında mahalle muhtarı Celalettin İçöz ile görüşen heyet, bölge sakinleriyle de sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinledi.   GENİŞ KATILIM Ziyarete, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz, meclis üyeleri Neslihan Çakır ve Ercan Balseçen, Köy Hizmet Masası Sorumluları Ali Filiz ve Turgay Oruç, Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Çetinkaya, Muhtar İşleri Müdürü Ozan Aksu, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Çakır ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülşah Çubuklu katıldı.   BÖLGENİN SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLENDİ Mahalle muhtarı Celalettin İçöz, Tepeköy Mahallesi’nin mevcut durumunu ve ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde anlattı. İzmit Belediyesi yetkilileri, bölge sakinlerinin ve muhtarın taleplerini dikkatle dinleyerek notlar aldı. 
İzmit Belediyesi yöneticileri, Tepeköy Mahallesi’ni ziyaret ederek bölgenin talep ve ihtiyaçlarını yerinde değerlendirdi
İzmit Belediyesi yöneticileri, Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri inceleme ziyareti ile bölgenin talep ve ihtiyaçlarını yerinde değerlendirdi. Ziyaret sırasında mahalle muhtarı Celalettin İçöz ile görüşen heyet, bölge sakinleriyle de sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinledi.
 
GENİŞ KATILIM
Ziyarete, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz, meclis üyeleri Neslihan Çakır ve Ercan Balseçen, Köy Hizmet Masası Sorumluları Ali Filiz ve Turgay Oruç, Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Çetinkaya, Muhtar İşleri Müdürü Ozan Aksu, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Çakır ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülşah Çubuklu katıldı.
 
BÖLGENİN SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLENDİ
Mahalle muhtarı Celalettin İçöz, Tepeköy Mahallesi’nin mevcut durumunu ve ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde anlattı. İzmit Belediyesi yetkilileri, bölge sakinlerinin ve muhtarın taleplerini dikkatle dinleyerek notlar aldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.