İzmit Belediyesinden Mehmet Ali Paşa’da bir yenileme daha

Kocaeli 24.07.2024 - 10:33, Güncelleme: 24.07.2024 - 10:33
 

İzmit Belediyesinden Mehmet Ali Paşa’da bir yenileme daha

İzmit Belediyesi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla mahalle sakinlerine daha modern ve kullanışlı bir yaşam alanı sunmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi, şehirdeki mahallelerin yaşam kalitesini artırmak için başlattığı yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz aylarda yenileyerek ışıl ışıl hale getirdiği Mehmet Ali Paşa Mahallesi Mustafa Çalık Sokak’ın devamında da iyileştirme çalışması gerçekleştirdi.   KONFOR ARTTI SEDAŞ’ın gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları nedeniyle ertelenen çalışmalar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlandı. İyileştirilen yolda toplamda 100 ton asfalt kullanıldı. Çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken bölgenin ulaşım konforunu artırdı.
İzmit Belediyesi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla mahalle sakinlerine daha modern ve kullanışlı bir yaşam alanı sunmaya devam ediyor
İzmit Belediyesi, şehirdeki mahallelerin yaşam kalitesini artırmak için başlattığı yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz aylarda yenileyerek ışıl ışıl hale getirdiği Mehmet Ali Paşa Mahallesi Mustafa Çalık Sokak’ın devamında da iyileştirme çalışması gerçekleştirdi.
 
KONFOR ARTTI
SEDAŞ’ın gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları nedeniyle ertelenen çalışmalar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlandı. İyileştirilen yolda toplamda 100 ton asfalt kullanıldı. Çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken bölgenin ulaşım konforunu artırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.