İzmit Belediyesinin Lavanta Workshoplarına kadınlardan yoğun ilgi

Gündem 25.07.2024 - 09:35, Güncelleme: 25.07.2024 - 09:35
 

İzmit Belediyesinin Lavanta Workshoplarına kadınlardan yoğun ilgi

İzmit Belediyesinin kendi tarlalarında ürettiği lavantalarla düzenlediği workshoplara kadınlar yoğun ilgi gösteriyor

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, lavanta bahçelerinde yetiştirdiği lavantaların hasadını gerçekleştirdi. Hem kokusu hem de görüntüsü ile herkesi cezbetmeyi başaran lavantalar bu kez Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün öncülüğünde vatandaşların kendi dokunuşlarıyla lavanta buketlerine dönüşüyor.    SOSYALLEŞME İMKANI  Kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen workshoplara özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Lavanta buketi hazırlayan kadınlar ayrıca sosyalleşme imkanı da buluyor. Katılımcılar bu keyifli etkinlikten dolayı İzmit Belediyesine teşekkür etti.     
İzmit Belediyesinin kendi tarlalarında ürettiği lavantalarla düzenlediği workshoplara kadınlar yoğun ilgi gösteriyor
İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, lavanta bahçelerinde yetiştirdiği lavantaların hasadını gerçekleştirdi. Hem kokusu hem de görüntüsü ile herkesi cezbetmeyi başaran lavantalar bu kez Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün öncülüğünde vatandaşların kendi dokunuşlarıyla lavanta buketlerine dönüşüyor. 
 
SOSYALLEŞME İMKANI 
Kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen workshoplara özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Lavanta buketi hazırlayan kadınlar ayrıca sosyalleşme imkanı da buluyor. Katılımcılar bu keyifli etkinlikten dolayı İzmit Belediyesine teşekkür etti. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.