İzmit Kent Orkestrası, Karamürsel’de kurtuluş günü coşkusu yaşattı

Kültür-Sanat 09.07.2024 - 10:49, Güncelleme: 09.07.2024 - 10:49
 

İzmit Kent Orkestrası, Karamürsel’de kurtuluş günü coşkusu yaşattı

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıldönümü etkinliklerinde sahne alarak Karamürsellilerin coşkusuna ortak oldu

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, İzmit Belediyesi Kent Orkestrası unutulmaz bir konser verdi. İlhan Çınar alanında gerçekleştirilen konserde, Karamürselli sanatseverler müzik dolu bir gece yaşadı. KENT ORKESTRASI’NDAN BÜYÜLEYİCİ PERFORMANS İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kent Orkestrası, Karamürselli sanatçı Seval Sezgin’in büyüleyici sesiyle birbirinden güzel eserleri icra etti. Karamürselli vatandaşların büyük ilgisi ve coşkusuyla dolu dolu geçen konser, unutulmaz anlara sahne oldu.   İZMİR MARŞI İLE SONA ERDİ Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, sanatçı Seval Sezgin, Kent Orkestrası ve İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Aktürk’e çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. Konser, İzmir Marşı’nın coşkulu bir şekilde söylenmesiyle sona erdi.
İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıldönümü etkinliklerinde sahne alarak Karamürsellilerin coşkusuna ortak oldu
Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, İzmit Belediyesi Kent Orkestrası unutulmaz bir konser verdi. İlhan Çınar alanında gerçekleştirilen konserde, Karamürselli sanatseverler müzik dolu bir gece yaşadı.
KENT ORKESTRASI’NDAN BÜYÜLEYİCİ PERFORMANS
İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kent Orkestrası, Karamürselli sanatçı Seval Sezgin’in büyüleyici sesiyle birbirinden güzel eserleri icra etti. Karamürselli vatandaşların büyük ilgisi ve coşkusuyla dolu dolu geçen konser, unutulmaz anlara sahne oldu.
 
İZMİR MARŞI İLE SONA ERDİ
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, sanatçı Seval Sezgin, Kent Orkestrası ve İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Aktürk’e çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. Konser, İzmir Marşı’nın coşkulu bir şekilde söylenmesiyle sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.