İzmit Yaz Akşamları Sezen Aksu şarkılarıyla renklendi

Gündem 25.07.2024 - 12:52, Güncelleme: 25.07.2024 - 12:52
 

İzmit Yaz Akşamları Sezen Aksu şarkılarıyla renklendi

İzmit Belediyesi, İzmit’te Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Yahya Kaptan Mahallesi’nde düzenlediği Sezen Aksu şarkıları konseriyle keyifli bir geceye imza attı

İzmit Belediyesi, İzmit’te Yaz Akşamları etkinlikleriyle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kent Orkestrası, Sezen Aksu’nun sevilen şarkılarıyla dolu bir konserle sahne aldı. Yahya Kaptan Mahalle Muhtarlığı önünde gerçekleşen konsere İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, Meclis Üyeleri Erdem Arcan ve Vildan Bacıoğlu Taşkan, Mahalle Muhtarı Nermin Şenses katıldı.    NOSTALJİK BİR AKŞAM İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Sezen Aksu’nun şarkılarını seslendirerek nostaljik bir akşam yaşattı. Mahalle sakinleri birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söyledi.  İzmit Yaz Akşamları, kentin farklı noktalarında vatandaşları bir araya getirmeye devam edecek. 
İzmit Belediyesi, İzmit’te Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Yahya Kaptan Mahallesi’nde düzenlediği Sezen Aksu şarkıları konseriyle keyifli bir geceye imza attı
İzmit Belediyesi, İzmit’te Yaz Akşamları etkinlikleriyle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kent Orkestrası, Sezen Aksu’nun sevilen şarkılarıyla dolu bir konserle sahne aldı. Yahya Kaptan Mahalle Muhtarlığı önünde gerçekleşen konsere İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, Meclis Üyeleri Erdem Arcan ve Vildan Bacıoğlu Taşkan, Mahalle Muhtarı Nermin Şenses katıldı. 
 
NOSTALJİK BİR AKŞAM
İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Sezen Aksu’nun şarkılarını seslendirerek nostaljik bir akşam yaşattı. Mahalle sakinleri birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söyledi.  İzmit Yaz Akşamları, kentin farklı noktalarında vatandaşları bir araya getirmeye devam edecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.