İzmit Yaz Akşamlarında çocuklar doyasıya eğleniyor

Kocaeli 24.07.2024 - 11:42, Güncelleme: 24.07.2024 - 11:42
 

İzmit Yaz Akşamlarında çocuklar doyasıya eğleniyor

İzmit Belediyesinin ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçirmesi için organize ettiği Yaz Akşamları etkinliklerinde çocuklar doyasıya eğlendi

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü bünyesinde planlanan Yaz Akşamları programları çocuk etkinlikleriyle Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da başladı. İp atlama, yüz boyama, sek sek gibi birbirinden renkli etkinlerinin yer aldığı programda ‘Kuklalar Oynasın Çocuklar Gülsün’ gösterisiyle çocuklar doyasıya eğlendi.    PERŞEMBE GÜNÜ YENİŞEHİR’DE DEVAM EDECEK İzmit Belediyesi Belediyesi Gülümse Çocuk Tiyatrosu tarafından hazırlanan renkli kukla oyunu Hediye Canavarı oyununu çocuklar büyük bir neşe ile izledi. Patlamış mısır ikramının yer aldığı programda çocuklar palyaçolar ile birlikte oyun oynayarak keyifli bir akşam geçirdi. Kuklalar Oynasın Çocuklar Gülsün etkinliği 25 Temmuz Perşembe saat 20.00’de Yenişehir Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda devam edecek.  
İzmit Belediyesinin ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçirmesi için organize ettiği Yaz Akşamları etkinliklerinde çocuklar doyasıya eğlendi
İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü bünyesinde planlanan Yaz Akşamları programları çocuk etkinlikleriyle Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da başladı. İp atlama, yüz boyama, sek sek gibi birbirinden renkli etkinlerinin yer aldığı programda ‘Kuklalar Oynasın Çocuklar Gülsün’ gösterisiyle çocuklar doyasıya eğlendi. 
 
PERŞEMBE GÜNÜ YENİŞEHİR’DE DEVAM EDECEK
İzmit Belediyesi Belediyesi Gülümse Çocuk Tiyatrosu tarafından hazırlanan renkli kukla oyunu Hediye Canavarı oyununu çocuklar büyük bir neşe ile izledi. Patlamış mısır ikramının yer aldığı programda çocuklar palyaçolar ile birlikte oyun oynayarak keyifli bir akşam geçirdi. Kuklalar Oynasın Çocuklar Gülsün etkinliği 25 Temmuz Perşembe saat 20.00’de Yenişehir Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda devam edecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.